İçeriğe geç
20 Eylül 2026, Pazar Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Dünya

AXA XL’de Yeni Atama: Rob Malone ABD Siber Güvenlik Başkanı Oldu

AXA XL, Rob Malone'u ABD Siber Güvenlik Başkanı olarak atadı. Yeni liderlik siber stratejileri güçlendirecek.

AXA XL’de Yeni Atama: Rob Malone ABD Siber Güvenlik Başkanı Oldu
AXA XL’de Yeni Atama: Rob Malone ABD Siber Güvenlik Başkanı Oldu

Rob Malone, AXA XL’de Yeni Göreve Başladı

AXA XL, ABD siber güvenlik yönetiminde önemli bir değişikliğe imza attı. Ocak 2025’ten bu yana Büyük Hesaplar ve Portföy Yönetimi Başkanı olarak görev yapan Rob Malone, artık şirketin ABD Siber Güvenlik Başkanı olarak göreve başladı.

Malone, yeni pozisyonunda AXA XL’nin ABD genelindeki siber sigorta portföyünü yönetecek ve toptancılar, orta ölçekli işletmeler ve KOBİ’ler için özelleştirilmiş çözümler geliştirmeye odaklanacak. Görevi kapsamında ürün yeniliği, stratejik ortaklıklar ve ekip geliştirme süreçlerini de yönetecek.

Şirketin açıklamasına göre Malone, görevinde doğrudan Siber, Seçkin ve Tasarım Uzmanlığı bölümlerinden sorumlu Baş Sigorta Sorumlusu Michelle Chia’ya rapor verecek. Daha önce Zurich North America, AXIS Capital ve Travelers gibi önemli sigorta kuruluşlarında deneyim kazanan Malone, kariyerine Booz Allen Hamilton’da siber güvenlik strateji danışmanı olarak başlamıştı.

Chia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AXA XL olarak müşterilerimizin değişen siber güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyoruz. Rob’un liderliği, stratejik girişimlerimizi daha da güçlendirecek.” ifadelerini kullandı.

Etiketler#AXA XL
Sigorta Haber
YAZAR

Sigorta Haber

Finans ve ekonomi alanında uzman. Piyasa analizleri, yatırım stratejileri ve makroekonomik gelişmeler üzerine içerikler üretir.

Yazar profili ve tüm yazıları
Sigorta Haber İndeks AğıKeşfet · Bağlan · Güncel kal