Marsh McLennan Avusturya’nın Yeni CEO’su Daniel Tasch

Marsh McLennan Avusturya’nın yeni CEO’su Daniel Tasch ile liderlik, inovasyon ve büyüme dolu yeni bir döneme adım atıyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Marsh McLennan Avusturya’nın Yeni CEO’su Daniel Tasch
Reklam 498Reklam 386

Küresel Sigorta ve Reasürans Brokerı Marsh McLennan

Marsh McLennan, Daniel Tasch’ın 1 Ekim 2025 tarihinden itibaren Marsh McLennan Avusturya’nın CEO’su olarak atandığını duyurdu. Viyana’da bulunan Tasch, Marsh McLennan Orta ve Doğu Avrupa’nın Eş CEO’su ve Marsh Romanya’nın CEO’su Cristian Fugaciu’ya bağlı olarak görev yapacak.

Yeni görevinde, uluslararası danışmanlık ve strateji alanındaki uzmanlığıyla Avusturya’daki müşteri ilişkileri girişimlerini denetleyecek ve Marsh McLennan’ın risk, sigorta, yatırım danışmanlığı ve yetenek yönetimi çözümlerinin Avusturyalı müşterilere sunulmasını destekleyecektir.

Daniel Tasch’ın Profesyonel Geçmişi

Tasch, uluslararası liderlik rollerinde 25 yılı aşkın sektör deneyimine sahiptir. Son dört yıldır Mercer Almanya’da Ortak olarak görev yapan Tasch, daha önce Carl Zeiss, Siemens ve BMW’de çeşitli pozisyonlarda çalışmış, ayrıca Promerit AG’de Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

Tasch’ın Yeni Görevi ve Beklentiler

Fugaciu, “Daniel’in çeşitli sektörlerdeki liderliği – en son Mercer’da – ve Avusturya’da değişim projelerini yönetmedeki kanıtlanmış başarısı, onu Marsh McLennan’ın ülkedeki stratejik girişimlerini yürütmek için ideal lider yapıyor. Onun uzmanlığı, bizim küresel yeteneklerimizle birleşerek, Avusturyalı müşterilerimizin giderek karmaşıklaşan risk ortamında yol almalarına daha iyi hizmet vermemizi sağlayacak” dedi.

Tasch, “Avusturya’nın stratejik konumu ve ekonomisi, kuruluşlar için hem fırsatlar hem de zorluklar sunuyor. Marsh McLennan, daha fazla uluslararası uzmanlık getirmek için ülkedeki yatırımlarını artırmaya kararlıdır. Değişen jeopolitik ve ekonomik belirsizlikler ortamında müşterilerimizin dayanıklılığını ve büyümesini destekleyen özel çözümler sunmak için ekipler arasında işbirliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum” diye ekledi.

Reklam 338Reklam 26Reklam 573Reklam 984Reklam 670
Benzer Haberler
1 Ocak 2026 Düzenlemesi Ne Getiriyor? Zorunlu Trafik Sigortasında Hasarsızlık İndirimi Düzenlemesi
1 Ocak 2026 Düzenlemesi Ne Getiriyor? Zorunlu Trafik Sigortasında Hasarsızlık İndirimi Düzenlemesi
Özel Sağlık Sigortalarında Yeni Dönem Çalıştayı Gerçekleştirildi
Özel Sağlık Sigortalarında Yeni Dönem Çalıştayı Gerçekleştirildi
SEDDK, Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği (SASDER) ile bir araya geldi
SEDDK, Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği (SASDER) ile bir araya geldi
Berat Albayrak’ın hamlesi yabancı tekele son verdi Türkiye Sigorta rekor üstüne rekor kırdı!
Berat Albayrak’ın hamlesi yabancı tekele son verdi Türkiye Sigorta rekor üstüne rekor kırdı!
Türkiye Sigorta Birliği’nden Önemli Uyarı: Eski Tip Ehliyetler Hak Kaybına Yol Açabilir
Türkiye Sigorta Birliği’nden Önemli Uyarı: Eski Tip Ehliyetler Hak Kaybına Yol Açabilir
SATSO 16. Sigortacılık ve Finans Meslek Komitesi’nden 2026 Yılı İçin Yol Haritası
SATSO 16. Sigortacılık ve Finans Meslek Komitesi’nden 2026 Yılı İçin Yol Haritası
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması

Technology News