Gallagher Re Georgina Meyer Atamasını Duyurdu
Dünya çapında faaliyet gösteren reasürans brokeri Gallagher Re, Georgina Meyer‘ın İngiltere Emlak Yöneticisi pozisyonuna getirildiğini açıkladı. Meyer, yirmi yılı aşan reasürans deneyimiyle birlikte özellikle afet reasürans ve retrocession alanındaki uzmanlığıyla öne çıkıyor.
Kariyeri boyunca karmaşık retrocession yerleştirmelerinde etkin rol alan Meyer, piyasa temelli çözümler geliştirme konusundaki başarılı geçmişi ile tanınıyor. Gallagher Re’ye katılmadan önce yedi yıl boyunca Aon’da broker olarak görev yapan Meyer, daha önce de Beach and Associates’ta dört yıl Başkan Yardımcılığı yapmış ve BMS Group’ta yaklaşık on yıl Divisional Director unvanıyla çalışmıştır.
Bu atama, kısa süre önce Bermuda’da Stratejik Çözümler Müdürü olarak göreve başlayan Scott Cobon’un eklenmesinin ardından gerçekleşti. Yeni görevinde Cobon, Artex’ten katıldığı Gallagher Re’nin Bermuda platformunu genişletmeye, büyümeyi desteklemeye ve sermaye yapılandırması ile yatırımcı katılımı yoluyla global hizmetlerini güçlendirmeye odaklanacak.





