SON DAKİKA
--:--:--

EY, Türkiye ve CCA iş birimlerini Eurasia çatısı altında birleştirdi

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
EY, Türkiye ve CCA iş birimlerini Eurasia çatısı altında birleştirdi

ff

Uluslararası danışmanlık, denetim, kurumsal finansman, strateji ve vergi hizmetleri şirketi EY, All in stratejisi kapsamında Türkiye ve CCA iş birimlerini Eurasia adı altında tek bir yapılanmada birleştirdiğini açıkladı.

Türkiye ve CCA’nın birleşmesi, bölgedeki ülkeler arasında daha yakın iş birliğinin sağlanması ve yeni iş biriminde büyümenin desteklenmesi amacıyla planlandı. Bu birleşmeyle birlikte üst yönetimde de değişiklikler yapıldı.

EY Türkiye Ülke Başkanı olarak görev yapan Metin Canoğulları, 1 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere EY Eurasia Bölge Lideri olarak görevlendirilecek. Güvence Hizmetleri Başkanı Damla Harman ise EY Türkiye Ülke Başkanı olarak Metin Canoğulları’ndan görevi devralacak.

Metin Canoğulları EY Eurasia Bölge Lideri oldu

Profesyonel hizmetler alanında 35 yılı aşkın deneyime sahip olan Metin Canoğulları, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.

Kariyerine Arthur Andersen’da başlayan Canoğulları, burada 12 yıl görev yaptıktan sonra 2002 yılında EY’a katıldı. EY Türkiye’de Denetim Hizmetleri Şirket Ortağı olarak görev aldığı dönemde, Türkiye’deki finansal kuruluşların yanı sıra uluslararası ve yerel firmalara denetim ve danışmanlık hizmetleri sundu.

Bankacılık, telekomünikasyon, tüketici ürünleri, perakende ve üretim gibi birçok sektörde görev alan Canoğulları, Türkiye pazarının büyümesi, aile şirketlerinin gelişimi ve halka arz faaliyetlerinde rol üstlendi.

2016 yılından bu yana EY Türkiye Ülke Başkanı olarak görev yapan Metin Canoğulları, 1 Temmuz 2026 itibarıyla EY Eurasia Lideri olarak bölgedeki EY ofislerinin çalışmalarına liderlik edecek.

Damla Harman EY Türkiye Ülke Başkanı olarak görev yapacak

Marmara Üniversitesi mezunu olan Damla Harman, 2001 yılında EY’da başladığı kariyerinde güvence hizmetleri alanında 25 yılı aşkın deneyim kazandı.

EY Türkiye’de Denetim Hizmetleri Şirket Ortağı olarak görev yaptığı dönemde hem yerel hem de uluslararası finans ve finans dışı şirketlerin denetimlerini ve halka arz süreçlerini yürüttü. Harman, finansal hizmetler, sermaye piyasaları, bağımsız denetim ve risk yönetimi alanlarında görev aldı.

Bu süreçte bankacılık ve sigortacılık sektörü mevzuat projelerinin uygulanmasına liderlik etti. 2021 yılından bu yana EY Türkiye Güvence Bölümü’ne, 2025 yılından itibaren ise EY’ın Europe Central Bölgesi’nde Güvence Hizmetleri’ne liderlik ediyor.

Yeni görevinde Damla Harman, EY Türkiye’nin tüm hizmet alanlarını ve pazar faaliyetlerini yönetecek. Ayrıca küresel All in önceliklerinin Türkiye organizasyonunda hayata geçirilmesine liderlik edecek.

Reklam 982Reklam 483ffReklam 520

Yorum Yap

Benzer Haberler
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın 2026 ilk yarı finansal sonuçları ve faaliyetleri
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın 2026 ilk yarı finansal sonuçları ve faaliyetleri
TEB’in 2026 İkinci Çeyrekte Finansal Büyümesi ve Stratejik Çalışmaları
TEB’in 2026 İkinci Çeyrekte Finansal Büyümesi ve Stratejik Çalışmaları
Garanti BBVA’dan KGF ve İGE kefaletli dijital kredi başvurusu
Garanti BBVA’dan KGF ve İGE kefaletli dijital kredi başvurusu
İş Bankası’ndan 12 Yıl Vadeli Katkı Sermaye Niteliğinde Eurotahvil İhracı
İş Bankası’ndan 12 Yıl Vadeli Katkı Sermaye Niteliğinde Eurotahvil İhracı
Nissan’ın Avrupa’da genişleyen elektrikli araç gamı
Nissan’ın Avrupa’da genişleyen elektrikli araç gamı
Fuzul Akademi’nin entegre gelişim modeli Stevie Awards’ta iki Gümüş ödül aldı
Fuzul Akademi’nin entegre gelişim modeli Stevie Awards’ta iki Gümüş ödül aldı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2026 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır.