Deniz Can Aktaş, Devrim Özkan ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan Fırtına Gibi Başlayan Dizi
Başrollerini Deniz Can Aktaş, Devrim Özkan ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı, suç dünyasının soğuk nefesini tutkulu bir aşkın sıcaklığıyla harmanlayan dizi, ekran yolculuğuna fırtına gibi başladı. Dizide özellikle Bozkurt Hanoğlu (Bozo) karakteriyle devleşen Uraz Kaygılaroğlu gündemden düşmüyor.

Bozo’nun Adadaki Sığınağı İzleyicinin Dikkatini Çekti
Karanlık işlerin ve ağır bedellerin gölgesinde yaşayan Bozo’nun bir sığınak gibi kullandığı adadaki ikonik evi, izleyicilerin radarına takıldı. Geniş bahçesi ve denize bakan manzarasıyla dikkat çeken bu mekân, dizinin atmosferine ayrı bir derinlik katıyor.

MEĞER EV DEĞİLMİŞ: Büyükada’daki Otelin Sırrı
Yeraltı dizisinde sık sık gördüğümüz o gösterişli yapı aslında bir ev değil. O ihtişamlı yer, Büyükada’daki lüks bir otel. Dizi çekimlerine denk gelen bir kullanıcı, bu detayı sosyal medya hesabından paylaşıp görüntüledi. Böylece Bozo’nun evi olarak izleyicilerin hafızasında yer eden mekânın aslında bir otel olduğu ortaya çıktı.



.jpg)
