SON DAKİKA
--:--:--

Lloyd’s Başkanı 899. Bölümün Kaldırılmasını Memnuniyetle Karşıladı

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Lloyd’s Başkanı 899. Bölümün Kaldırılmasını Memnuniyetle Karşıladı

ff

Lloyd’s Başkanı Sir Charles Roxburgh’un Açıklaması

Lloyd’s Başkanı Sir Charles Roxburgh, Amerika Birleşik Devletleri Hazinesi ve Kongresi tarafından uzlaşma tasarısından 899. Bölümün çıkarılmasına yönelik alınan kararı takdir eden bir açıklama yaptı. Bu kararın, yalnızca Lloyd’s’un ABD’deki faaliyetleri için değil, aynı zamanda ABD’de çıkarları olan tüm İngiliz şirketleri için de büyük bir destek sağlayacağını vurguladı.

899. Bölüm ve Getireceği Olası Vergiler

Tek Büyük Güzel Yasa Tasarısı’nın 899. Bölümü, Birleşik Krallık işletmelerine önemli ek vergiler getirebilirdi. Ancak, Birleşik Krallık‘ın G7 ortaklarıyla uluslararası vergi kurallarına ilişkin ortak bir anlayışa uyum sağlamasının ardından, artık bu işletmeler daha fazla kesinlik ve istikrardan yararlanabilecekler.

Maliye Bakanı Rachel Reeves’in Görüşleri

Maliye Bakanı Rachel Reeves, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, “Dünya sahnesinde her zaman İngiliz işletmelerinin çıkarlarını en iyi şekilde temsil edeceğim. Bugün varılan anlaşma, endişelerini dile getiren bu işletmeler için çok ihtiyaç duyulan kesinlik ve istikrarı sağlamaktadır. G7, agresif vergi planlaması ve kaçınma ile mücadele ve eşit bir oyun alanı sağlanması konusunda yapılması gerekenler olduğu konusunda hemfikirdir.” dedi.

Bölüm 899’un Kaldırılmasına Dair Memnuniyet

Lloyd’s Yönetim Kurulu Başkanı Sir Charles Roxburgh, “Şansölye’nin G7 Maliye Bakanı meslektaşlarıyla birlikte çalışarak, ABD Hazinesi ve Kongresi’nden 899. Bölüm’ün uzlaşma tasarısından çıkarıldığının duyurulmasını sağlayan liderliğine minnettarız.” diye belirtti. Bu gelişmenin sadece Lloyd’s’un Amerika Birleşik Devletleri’ndeki işlerini değil, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde çıkarları olan tüm İngiliz şirketlerini büyük ölçüde destekleyeceğini ve uluslararası yatırımların yerel işletmelere ve toplumlara hizmet etmesini sağlayacağını ifade etti.

Lloyd’s, yüzyılı aşkın süredir Amerika Birleşik Devletleri ekonomisini desteklemek için sigorta kapasitesi sağlamaktadır ve bunu yapmaya devam etmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Reklam 612Reklam 287ffReklam 170

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bupa Arabia, Suudi Arabistan’ın En Etkili Sigorta Markası Seçildi
Bupa Arabia, Suudi Arabistan’ın En Etkili Sigorta Markası Seçildi
ASEAN Gemi Sahipleri Bölgenin İlk P&I Sigorta Kulübünü Kurmaya Hazırlanıyor
ASEAN Gemi Sahipleri Bölgenin İlk P&I Sigorta Kulübünü Kurmaya Hazırlanıyor
Coface’ın Kârı Daralan Ticari Kredi Sigortası Pazarında Yüzde 13,7 Geriledi
Coface’ın Kârı Daralan Ticari Kredi Sigortası Pazarında Yüzde 13,7 Geriledi
Çin’de Sağlık Sigortası Sektörü Yeni Bir Döneme Giriyor
Çin’de Sağlık Sigortası Sektörü Yeni Bir Döneme Giriyor
EIOPA: Avrupa Sigorta Sektöründeki Risk Ortamı Genel Olarak İstikrarlı
EIOPA: Avrupa Sigorta Sektöründeki Risk Ortamı Genel Olarak İstikrarlı
Endonezya’da Medikal Enflasyon Yüzde 13,6 ile Asya’nın En Yüksek Seviyesine Ulaştı
Endonezya’da Medikal Enflasyon Yüzde 13,6 ile Asya’nın En Yüksek Seviyesine Ulaştı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2026 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır.