Suudi Arabistan basınına göre Jorge Jesus, Al Nassr ile 1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Ayrılık iddialarına rağmen kulüp yönetiminin deneyimli teknik adamla yola devam etme kararı aldığı belirtildi.
Cristiano Ronaldo’nun da Jorge Jesus’un takımda kalmasını istediği ifade edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan teknik direktörün adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılsa da, Al Nassr’ın kısa süre içinde resmi imzayı attırması bekleniyor.

Jorge Jesus, Al Nassr’ı 7 yıl aradan sonra Suudi Arabistan Ligi’nde şampiyonluğa taşıdı.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap