Allianz Partners, Carsten Staat’ı 1 Ağustos 2026 itibarıyla Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Genel Müdürü olarak atadı. Staat, Jacob Fuest’e bağlı çalışacak ve altı yıldır bu görevi yürüten Vinay Surana’nın yerini alacak.
Vinay Surana, 1 Ağustos 2026’dan yıl sonuna kadar Allianz Partners CEO’su Tomas Kunzmann’ın Kıdemli Danışmanı olarak görev yapacak.
Son dört yıldır Allianz Partners Almanya Genel Müdürü olan Carsten Staat, büyüme, müşteri memnuniyeti ve stratejik ortaklıklar alanlarında öne çıktı. Staat, 2001’den bu yana Allianz Grubu’nda çeşitli liderlik görevlerinde bulundu.
Jacob Fuest, Asya Pasifik’in Allianz Partners için en dinamik büyüme bölgelerinden biri olduğunu, seyahat, öğrenci sağlığı, mobilite ve yol yardımı alanlarında önemli fırsatlar bulunduğunu belirtti.
Fuest, Carsten Staat’ın yüksek performanslı ekipleri yönetme, kalıcı ortaklıklar kurma ve sürdürülebilir büyüme sağlama yetkinliğine dikkat çekti; ayrıca Vinay Surana’ya bölgeye katkıları için teşekkür etti.



Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap