SON DAKİKA
--:--:--

Aon, Leon Walker’ı EMEA Captives Lideri Olarak Atadı

Aon, Leon Walker’ı EMEA Captives Lideri olarak seçti. Görev değişiklikleri ve liderlik stratejileri hakkında daha fazlasını keşfedin.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Aon, Leon Walker’ı EMEA Captives Lideri Olarak Atadı
ffReklam 163

Leon Walker’ın Görevi ve Sorumlulukları

Küresel sigorta ve reasürans brokeri Aon, Leon Walker’ı Avrupa, Orta Doğu ve Asya (EMEA) bölgesi Captives Lideri olarak 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren atadı. Walker, bu rolünde Aon’un EMEA bölgesindeki bağlı şirketler işinde strateji, dönüşüm ve sürdürülebilir büyümeyi yönetecek.

Walker’ın Görev Alanları

Aon’un Global Captives Lideri Ciaran Healy’e bağlı çalışacak olan Walker, EMEA Risk Capital ile yakın işbirliği içinde görev yapacaktır. Bu atama, Aon’un captive sigorta ürünlerine yönelik sürdürülen yatırım stratejisiyle uyumludur.

Leon Walker’ın Deneyimi

Walker, 2022 yılında Aon’a katıldı ve sigorta şirketlerine danışmanlık hizmetleri sunan UK Inpoint’in başına geçti. Londra Piyasası’ndaki taşıyıcıların stratejik ortağı olarak Aon’un konumunu güçlendiren bir ekip kurdu.

Walker, brokerlik, pazar geliştirme, satış ve sigorta teknolojisi alanlarında yaklaşık yirmi yıllık deneyime sahiptir. Willis Towers Watson ve Lloyd’s of London’da üst düzey pozisyonlarda görev almış ve Instanda ile AdvantageGo’da iş geliştirme liderliği yapmıştır.

Yönetim Yorumları ve Gelecek Planları

Healy, Walker’ın güçlü ekipler kurma konusundaki başarılarına vurgu yaparak şöyle dedi: “Leon, kaptif sigorta yeteneklerimizi genişletirken müşterilerimizin risk ve sermayeyi yönetmekte yeni yollar keşfetmelerine yardımcı olacak.”

Walker, “Kaptifler artık sermaye yönetimi, risk yeniliği ve uzun vadeli dayanıklılık konularında yönetim kurullarının vazgeçilmez unsurları haline gelmiştir.” diyerek EMEA’daki ekiplerle birlikte çalışmayı dört gözle beklediğini belirtti.

Reklam 120Reklam 597
Benzer Haberler
“İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası artık bir tercih değil, ihtiyaç”
“İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası artık bir tercih değil, ihtiyaç”
Allianz Türkiye, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2026 listesinde ikinci sırada yer aldı
Allianz Türkiye, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2026 listesinde ikinci sırada yer aldı
Türkiye Sigorta Birliği’ne (TSB) Çağrı: “Sektörde Uzlaşı Olmadan Büyüme Mümkün Değil”
Türkiye Sigorta Birliği’ne (TSB) Çağrı: “Sektörde Uzlaşı Olmadan Büyüme Mümkün Değil”
İbrahim Sertel’den SAİK’e Sert Eleştiriler: “Günü Değil, Geleceği Kurtarmak İçin Adayız”
İbrahim Sertel’den SAİK’e Sert Eleştiriler: “Günü Değil, Geleceği Kurtarmak İçin Adayız”
Devlet Destekli Alacak Sigortası’nda dijital başvuru dönemi KOBİ’lere erişimi artırıyor
Devlet Destekli Alacak Sigortası’nda dijital başvuru dönemi KOBİ’lere erişimi artırıyor
Banksürans Zirvesi’nin karbon ayak izi dengelendi
Banksürans Zirvesi’nin karbon ayak izi dengelendi
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.