Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
ResimLink - Resim Yükle

Voyah Türkiye’de otomobil üretimine başlıyor

Voyah, Türkiye’de otomobil üretimine resmen başlıyor. Yenilikçi teknolojiler ve yerli üretimle sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Voyah, Türkiye'de otomobil üretimine resmen başlıyor. Yenilikçi teknolojiler ve yerli

Voyah Türkiye’de üretim planlarını devreye alıyor

Bir süredir ülkemizde üç farklı modeliyle satışta olan Çinli otomobil markası Voyah, yerli üretim adımını atmak üzere. Markanın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, Türkiye’de üretimi planlanan ilk modelin markanın öne çıkan aracı Free 318 olacağı ifade edildi.

Voyah Türkiye'de üretim planlarını devreye alıyor

TEKNİK GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Paylaşımda, Çin heyetiyle birlikte teknik değerlendirmelerin devam ettiği ve üretim planının kısa sürede netleşeceği belirtildi. Dongfeng grubuna bağlı olarak 2019 yılında kurulan marka, bu stratejik hamleyle Türk otomotiv pazarındaki varlığını sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

MENZİLİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yerli montaj hattından çıkması beklenen Voyah Free 318, özellikle sunduğu geniş menzil kapasitesiyle öne çıkıyor. CLTC standartlarına göre 43 kWh bataryasıyla 318 kilometre tam elektrikli sürüş menzili sunan model, tam dolu yakıt deposu ve bataryayla birlikte toplamda 1.428 kilometrelik menzil sunuyor. Menzil uzatıcı elektrikli araç (EREV) sınıfında yer alan bu modelde kullanılan 1.5 litrelik benzinli motor, tekerleklere güç aktarmak yerine bataryaları besleyen jeneratör olarak çalışıyor. Aracın elektrik motorları toplamda 268 beygir güç ile 410 Nm tork üretiyor ve 0’dan 100 km/sa hıza yalnızca 7.6 saniyede ulaşmasını sağlıyor.

İlgili Haber  Taşıt İlanlarında Yeni Dönem: Yetki Doğrulama Zorunluluğu Başladı