Kasımpaşa, transfer dönemine hızlı başladı! Lacivert-beyazlılar üç yeni oyuncuyu kadrosuna kattı, detaylar haberimizde.

Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa, transfer sezonunun son gününde üç yeni isme birden imza attırdı.
Lacivert-beyazlı kulübün yaptığı bilgilendirmeye göre, Altınordu forması giyen Burak Gültekin, İngiltere’nin Queens Park Rangers ekibinden Mehmet Burak Reçber ve FC Shkupi takımından Ahmet Kaan Öztürk resmen Kasımpaşa’ya transfer oldu.
İmza töreni, kulübün Kemerburgaz tesislerinde gerçekleştirildi ve yeni futbolculara Kasımpaşa CEO’su Ceyhun Kazancı eşlik etti.
Kulüp, transferleri duyururken şu ifadeleri kullandı: “Kendilerini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza atan genç oyuncularımıza armamız altında başarılar dileriz. Hoş geldiniz çocuklar!”




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap