Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi hazırlıklarını tamamladı. Heyecan dolu maç için son gelişmeler ve analizler burada.


Galatasaray Futbol Takımı, yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Sarı-kırmızılı ekibin hazırlıkları, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde tamamlandı. Antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı ve iki grup halinde gerçekleştirilen 8’e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. İdman, taktik çalışmayla sona erdi.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi, Ülker Stadı’nda saat 20.45‘te başlayacak.



Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap