TÜSAF Başkanı Adnan Çelik’ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Adnan Çelik, Cumhuriyetimizin ilanının 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik mesajında, Cumhuriyetin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük sembolü olduğunu vurguladı. Çelik, şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük bir inanç, kararlılık ve fedakârlıkla kurulan, milletimizin kaderini tayin ettiği…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
TÜSAF Başkanı Adnan Çelik’ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Adnan Çelik, Cumhuriyetimizin ilanının 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çelik mesajında, Cumhuriyetin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük sembolü olduğunu vurguladı. Çelik, şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük bir inanç, kararlılık ve fedakârlıkla kurulan, milletimizin kaderini tayin ettiği en önemli dönüm noktasıdır. 102 yıldır olduğu gibi bugün de Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.”

Sigorta sektörünün de Cumhuriyetin kazanımlarıyla büyüyüp güçlendiğine dikkat çeken Adnan Çelik, sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhuriyetin bizlere kazandırdığı çağdaş, demokratik ve güçlü Türkiye vizyonu, iş dünyasında olduğu gibi sigorta sektörümüzde de yol gösterici olmaya devam etmektedir. Ülkemizin ekonomik istikrarı ve toplumsal refahı için çalışan tüm sigorta acenteleri adına, Cumhuriyetimizin 102. yılını gururla kutluyorum.”

Başkan Çelik, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Reklam 747Reklam 893Reklam 491Reklam 679Reklam 975
İlgili Haber  Sigorta Bilinci İçin Seferberlik Çağrısı: “Sigortacılığı İlkokuldan Başlatmalıyız”

Yorum Yap

Benzer Haberler
Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı, Sigorta Şirketleri İK ve Eğitim Birimleri ile Bir Araya Geldi
Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı, Sigorta Şirketleri İK ve Eğitim Birimleri ile Bir Araya Geldi
Neova Sigorta 2025 Yılını Güçlü Finansal Sonuçlarla Tamamladı
Neova Sigorta 2025 Yılını Güçlü Finansal Sonuçlarla Tamamladı
AXA Türkiye, Açık Su Yüzücüsü Tuna Tunca ile Değerler Ortaklığı Anlaşması İmzaladı
AXA Türkiye, Açık Su Yüzücüsü Tuna Tunca ile Değerler Ortaklığı Anlaşması İmzaladı
Allianz Türkiye, Ekonomi Forumu 2026’da Acentelerle Bir Araya Geldi
Allianz Türkiye, Ekonomi Forumu 2026’da Acentelerle Bir Araya Geldi
Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği, SEDDK Başkanı Davut Menteş’i Ziyaret Etti
Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği, SEDDK Başkanı Davut Menteş’i Ziyaret Etti
Anadolu Sigorta, Kasko Sigortasında Fiyat Odaklı Yaklaşımın Ötesine Geçiyor
Anadolu Sigorta, Kasko Sigortasında Fiyat Odaklı Yaklaşımın Ötesine Geçiyor
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.