Trabzonspor, 2025-26 sezonu öncesinde kadro planlamasını teknik direktör Fatih Tekke ve başkan Ertuğrul Doğan yönetiminde sürdürüyor. Kiralıktan dönen oyuncuların büyük bölümüyle yolların ayrılması bekleniyor.
Yönetim, Christ Oulai ve Felipe Augusto gibi ilgi gören oyuncuların olası satışından gelir elde ederek bunu yeni transferlerde kullanmayı hedefliyor.
Transferde öncelikli bölgeler kanatlar, savunma yönü güçlü 6 numara, kaleci, yerli stoper, bekler ve santrfor olarak öne çıkıyor.
Kaleci transferi, Andre Onana sürecine göre şekillenecek. Savic’in durumuna göre savunmaya yabancı stoper takviyesi de gündeme gelebilir.
Hücum hattında ise Paul Onuachu’ya alternatif olacak ve rekabeti artıracak bir golcü transferi planlanıyor. Yönetim, mali disiplini koruyarak yeni sezonda lig ve Avrupa için güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyor.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap