İçeriğe geç
26 Eylül 2026, Cumartesi Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Spor

Liverpool, Brentford ile 1-1 berabere kaldı; Salah ve Robertson Anfield’a veda etti

Liverpool, Brentford ile 1-1 berabere kaldı. Salah ve Robertson, Anfield’daki vedalarında taraftara duygusal anlar yaşattı.

Liverpool, Brentford ile 1-1 berabere kaldı; Salah ve Robertson Anfield’a veda etti
Liverpool, Brentford ile 1-1 berabere kaldı; Salah ve Robertson Anfield’a veda etti

Liverpool, sezonun son haftasında Brentford ile 1-1 berabere kaldı

Premier Lig’in 38. haftasında Liverpool, sahasında Brentford ile 1-1 eşit kaldı. Ev sahibi ekip 58. dakikada Curtis Jones’un golüyle öne geçti, Brentford ise 64. dakikada Kevin Schade ile karşılık verdi.

Karşılaşma, sözleşmeleri sona eren Mohamed Salah ve Andrew Robertson için de özel bir anlam taşıdı. Anfield tribünlerinde iki oyuncu için koreografi hazırlandı. Maç sonunda her iki isim de taraftarlara duygusal anlarla veda etti.

Liverpool, sezonun son haftasında Brentford ile 1-1 berabere kaldı

Liverpool sezonu 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 mağlubiyetle tamamladı. Takım, topladığı 60 puanla ligi 5. sırada bitirdi.

2017 yılında Liverpool’a katılan Mohamed Salah, kulüp kariyerinde 442 maçta 257 gol ve 123 asist üretti. Premier Lig’de 4 kez gol kralı olan Salah, 2 lig şampiyonluğu ve 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi dahil toplam 9 kupa kazandı.

Andrew Robertson ise Liverpool formasıyla 378 maçta görev yaptı. İskoç oyuncu, 14 gol ve 69 asistlik katkı sağladı. 32 yaşındaki futbolcuya kulüp efsaneleri tarafından plaket takdim edildi.

Sigorta Haber
YAZAR

Sigorta Haber

Finans ve ekonomi alanında uzman. Piyasa analizleri, yatırım stratejileri ve makroekonomik gelişmeler üzerine içerikler üretir.

Yazar profili ve tüm yazıları