Katrin Adt Dacia’nın Yeni CEO’su Oldu

Katrin Adt, otomotiv sektörünün deneyimli ismi, Dacia’nın yeni CEO’su olarak atandı. Değişim rüzgarlarını hissetmeye hazır olun!

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Katrin Adt Dacia’nın Yeni CEO’su Oldu

Dacia’da Yeni Dönem Başlıyor

Katrin Adt, Dacia’nın yeni CEO’su olarak göreve başladı ve görevini Denis Le Vot‘dan devraldı. Daha önce Mercedes‘te Başkan Yardımcılığı yapan Katrin Adt, Renault Group’un Liderlik Ekibi’nde de yer alacak. Yeni organizasyon yapısı çerçevesinde Fabrice Cambolive‘e bağlı olarak çalışacak.

Reklam 334

Deneyimiyle Dacia’ya Katkı Sağlayacak

Renault Group CEO’su François Provost, konuyla ilgili olarak ‘Denis’in liderliğinde, Dacia markası daha geniş bir müşteri kitlesine hitap eden, güçlü bir marka haline geldi. Otomotiv sektöründeki deneyimi Dacia için önemli bir varlık olacak olan Katrin Adt’i aramızda görmekten mutluluk duyuyorum’ dedi.

Renault Group Büyümeden Sorumlu Genel Müdürü Fabrice Cambolive ise ‘Katrin Adt’i Dacia’nın başında görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. İş geliştirme alanındaki geniş bilgi ve deneyimi, markanın mevcut ivmesini sürdürmemize yardımcı olacak’ diye ekledi.

Dacia’nın C Segment SUV Grubuna Yönelik Planları

Dacia, uygun fiyatlı mobilitenin uzmanı olarak konumlanıyor ve bu alanda BIGSTER modeli ile hızlı büyümesini sürdürüyor. Markanın yeni CEO’su Katrin Adt, otomotiv sektöründe Daimler ve Mercedes-Benz bünyesinde yaklaşık 26 yıllık deneyime sahip.

Geçmişteki Başarıları ve Gelecek Planları

Katrin Adt‘in geçmişte Smart markasını tamamen elektrikli bir marka haline getirme sürecinde liderlik etmiş. Ayrıca çeşitliliği teşvik etme ve teknoloji alanında kadınlara mentorluk yapma konusunda aktif rol almıştır.

Katrin Adt, göreve başlamasıyla ilgili olarak: ‘Renault Grubu’na katılmak ve markanın yönetimini üstlenmek benim için büyük bir heyecan kaynağı. Dacia’nın dikkat çekici başarı hikâyesinin yeni bölümünü yazmaya katkı sunmak ise büyük bir ayrıcalık’ dedi.

Reklam 449Reklam 509Reklam 154Reklam 669Reklam 315Reklam 360
Benzer Haberler
Büyük Şefler Grup’ta Üst Düzey Atama
Büyük Şefler Grup’ta Üst Düzey Atama
İnşaat Sektörü Yılı Dengeli Şekilde Tamamladı
İnşaat Sektörü Yılı Dengeli Şekilde Tamamladı
Ödeme Sistemlerinde Şikayet Oranı Yüzde 247 Yükseldi
Ödeme Sistemlerinde Şikayet Oranı Yüzde 247 Yükseldi
Kuveyt Türk’ten İşletmelere Komisyonsuz ve Blokesiz Hızlı Çözüm
Kuveyt Türk’ten İşletmelere Komisyonsuz ve Blokesiz Hızlı Çözüm
En düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis gündeminde
En düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis gündeminde
Emekliye 31 Bin TL’ye Kadar Promosyon Verilecek
Emekliye 31 Bin TL’ye Kadar Promosyon Verilecek
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması