Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
ResimLink - Resim Yükle

Juventus, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Juventus, Galatasaray maçı öncesi son antrenmanını tamamladı. Takımda moraller yüksek, maç heyecanı dorukta.

Juventus, Galatasaray maçı öncesi son antrenmanını tamamladı. Takımda moraller yüksek,

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında Galatasaray’ı konuk edecek olan Juventus, karşılaşma öncesi hazırlık çalışmalarını tamamladı.

İtalya ekibi, antrenmanı Juventus Antrenman Tesisleri‘nde teknik direktör Luciano Spalletti yönetiminde gerçekleştirdi. İlk 15 dakikası basına açık yapılan idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve dar alanda çift kale maç çalışmaları yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktiksel organizasyonlar üzerinde duruldu.

Takımda forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, antrenmanın başında bireysel program uyguladıktan sonra takımla birlikte çalışmalara dahil oldu.

Juventus, 25 Şubat Çarşamba günü Allianz Stadı‘nda TSİ 23.00’te Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

İlgili Haber  Lyon-Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak