Ford, Taurus, Mondeo, Focus ve Fusion gibi modellerle güçlü olduğu sedan segmentinden çıkma kararını sürdürüyor. Şirket yetkilileri, bu kararın ürün gamını genişletmek için alındığını belirtiyor.

Kaynaklar daha kârlı modellere yönlendirildi
Sedan modeller için ayrılan kaynaklar, daha yüksek kârlılık sağlayan araçlara aktarıldı. Bu yaklaşım sayesinde Bronco, Maverick, Bronco Sport, Tremor ve büyüyen Raptor ailesi gibi modeller öne çıktı.
Maverick satışlarda öne çıktı
Kompakt pick-up modeli Maverick, kendi segmentinde lider konuma geldi. Araç, 2025 yılında 155 bin adedin üzerinde satışa ulaşarak kendi rekorunu kırdı ve şirketin stratejisinde önemli bir yer edindi.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap