Zurich Kuzey Amerika Üç Yeni Liderlik Ataması Yaptı

Zurich, Kuzey Amerika’da stratejik liderlik pozisyonlarında önemli terfiler gerçekleştirerek liderlik kadrosunu güçlendiriyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Zurich Kuzey Amerika Üç Yeni Liderlik Ataması Yaptı

Zurich Kuzey Amerika Üç Yeni Liderlik Ataması Yaptı

Zurich Kuzey Amerika, Çarşamba günü ABD pazarındaki broker katılımını derinleştirmek ve müşteri desteğini artırmak amacıyla müşteri ve dağıtım yönetimi (CDM) ekibinde üç stratejik liderlik terfisini duyurdu. Bu kapsamda Carl Sutter, Ulusal Stratejik Broker İlişkileri Başkanı olarak atanırken, Andy Peterson Bölgesel Dağıtım Başkanı ve Allison McEnerney Sletteland ise New York Metro Bölgesi Bölge Yöneticisi olarak görevlendirildi.

Müşteri ve Dağıtım Yönetimi Başkanı John Diaz, yaptığı açıklamada, “Carl, Andy ve Allison’ın her biri, dağıtım ortaklıklarımızı geliştirmemize, yeteneklerimizi en üst düzeye çıkarmamıza ve bizi uzun vadeli başarı için konumlandırmamıza yardımcı olacak bir deneyim ve uzmanlık derecesini masaya getiriyor” dedi. “Ayrıca, bu rollerin her birinin mevcut Zurich yetenekleriyle doldurulması, Zurich bünyesinde sahip olduğumuz derin yetenek bankasını vurguluyor.”

Daha önce Bölgesel Dağıtım Başkanı olan Sutter, yeni görevinde tüm broker ilişki liderlerini denetleyecek. Florida’da bulunan Sutter, Zurich’e 2021 yılında katıldı ve Chubb ve ACE USA‘de üst düzey liderlik rolleri de dahil olmak üzere yirmi yılı aşkın sektör deneyimini beraberinde getirdi. Genişletilmiş bu pozisyonda, ülke genelindeki önemli brokerlerle stratejik ilişkiler kurmaya ve sürdürmeye odaklanacak.

Daha önce New York Metro Bölge Yöneticisi olan Peterson, şimdi bölge yöneticileri, alan yöneticileri ve bölge liderlerinden oluşan ulusal ekibe liderlik edecek. Sorumlulukları arasında Zurich’in Kuzey Amerika dağıtım stratejisinin uygulanmasına rehberlik etmek ve şirketin müşteri değer önerisini desteklemek de yer alıyor. New York metropolitan bölgesinde bulunan Peterson, 2008 yılından bu yana Zurich’te çalışıyor ve kıdemli broker ilişkileri lideri ve Kuzeydoğu Bölgesi Bölge Başkan Yardımcısı da dahil olmak üzere çeşitli liderlik pozisyonlarında bulundu.

New York Metro Bölge Yöneticisi rolünü üstlenen Sletteland, son olarak broker ilişkileri lideri olarak görev yapıyordu. Yine New York bölgesinde bulunan Sletteland, Marsh McLennan, Priceline ve Citigroup‘taki görevlerinin ardından 2008 yılında Zurich’e katıldı. Yeni görevinde Zurich’in önemli bölgesel pazarlarından birindeki faaliyetlerini denetlemekten sorumlu olacak.

Reklam 197Reklam 587Reklam 83Reklam 111Reklam 350Reklam 245

Yorum Yap

Benzer Haberler
Will Wang Sompo Hong Kong’da Kaza Sigortası Başkanı Olarak Atandı
Will Wang Sompo Hong Kong’da Kaza Sigortası Başkanı Olarak Atandı
Erin Rotz, Berkley Fire & Marine Başkanı Olarak Atandı
Erin Rotz, Berkley Fire & Marine Başkanı Olarak Atandı
Apollo’nun İnşaat İş Kolu Liderlik Değişiklikleri
Apollo’nun İnşaat İş Kolu Liderlik Değişiklikleri
Guy Carpenter 1 Ocak 2026 Reasürans Yenileme Raporu ve Siber Pazar Gelişmeleri
Guy Carpenter 1 Ocak 2026 Reasürans Yenileme Raporu ve Siber Pazar Gelişmeleri
Fergus Re, Sharmini Samuels’i Baş Underwriting Sorumlusu (CUO) Olarak Atadı
Fergus Re, Sharmini Samuels’i Baş Underwriting Sorumlusu (CUO) Olarak Atadı
Fitch Ratings: ABD P&C Sigorta Sektörü 2026’ya Kadar Güçlü Kârlılığını Koruyacak
Fitch Ratings: ABD P&C Sigorta Sektörü 2026’ya Kadar Güçlü Kârlılığını Koruyacak
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması