Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yunus Akgün: “Bu galibiyeti ona da armağan ediyoruz”

YUNUS AKGÜN BU GALİBİYETİ ONA DA ARMAĞAN EDİYORUZ

YUNUS AKGÜN BU GALİBİYETİ ONA DA ARMAĞAN EDİYORUZ

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Hesap.com Antalyaspor’u 4-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekipte Yunus Akgün, Rolan Sallai ve Arda Ünyay açıklamalarda bulundu.

Yunus Akgün, galibiyeti takımın önemli isimlerinden Abdullah Kavukcu’ya armağan ettiklerini belirterek,

“Bugün bizimle olamayan Abdullah Kavukcu abimiz her zaman yanımızda. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. Sane ile iletişimimiz çok iyi, performansı yükselişte ve takıma ciddi katkı sağlıyor. Ağrılarım var ama sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Zamanla daha iyi olacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Rolan Sallai ise takım olarak hedeflerinin net olduğunu vurgulayarak,

“İyi bir maç oynadık ve 3 puanı hak ettik. Bu sezon da şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için bu tarz maçları kazanmamız gerekiyor. Şu anda mutluyuz. Sahada olmak, takım için çalışmak benim işim ve bunu yapmaktan keyif alıyorum” dedi.

Maç sonrası konuşan Arda Ünyay da kendisine duyulan güvene dikkat çekti. Genç oyuncu,

“Çok önemli bir galibiyet aldık. Okan Hocamın bana güvenmesi benim için çok değerli. Burası Galatasaray ve bunun bilincindeyim. Aldığım her süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Eleştiriler ve şanssızlıklar olabilir ama ben her zaman çalışmaya devam edeceğim. Galatasaray camiasına layık bir futbolcu olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haber  Boluspor'un Yeni Teknik Direktörü Suat Kaya Oldu