Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Ticaret Bankası Bursa Şubesi Açıldı: İhracatçılara Fijital Bankacılık Desteği

Türk Ticaret Bankası’nın Bursa şubesi açıldı. İhracatçılara dijital ve fiziksel hizmetleri birleştiren fijital bankacılık desteği sunuluyor.

Türk Ticaret Bankası'nın Bursa şubesi açıldı. İhracatçılara dijital ve fiziksel

Türk Ticaret Bankası’nın Bursa Şubesi Hizmete Girdi

Türkiye’nin ihracat odaklı büyümesinde etkin rol alma hedefiyle faaliyetlerine yeniden başlayan Türk Ticaret Bankası, Bursa Şubesi’ni hizmete açtı. Açılışa Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Türk Ticaret Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İlker Yeşil ile Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Koordinatör Başkanı Baran Çelik ve çok sayıda ihracatçı katıldı.

Volkan Ağar: “Türk Ticaret Bankası Bursa Şubesi şehrimize katkı sunacak”

Törende konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Bursa’nın üretim gücü ve ihracat kapasitesine dikkat çekti. “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Türk Ticaret Bankası’nın Bursa Şubesi’nin, şehrimizin ekonomik dinamizmine katkı sunmasını temenni ediyorum. İhracatçılarımızın finansmana erişimini kolaylaştıracak bu tür adımlar, ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmada kritik bir rol oynayacaktır.” dedi.

İlker Yeşil: “Fijital Bankacılıkla İhracatçılarımıza Daha Hızlı Ulaşacağız”

Türk Ticaret Bankası Genel Müdürü İlker Yeşil, Bursa’nın üretim ve dış ticaret açısından stratejik konumda olduğunu belirtti. “Bankamız, ihracatçılarımıza hem geleneksel hem dijital hizmetleri bir araya getiren ‘Fijital Bankacılık‘ modelini sunuyor. Yıl sonuna kadar bin ihracatçımıza 75 milyar TL’lik finansman sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca firmalarımıza uluslararası pazarlarda daha rekabetçi olabilmeleri için danışmanlık desteği vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Baran Çelik: “Türk Ticaret Bankası’nın Yeniden Ekonomiye Kazandırılması Stratejik Bir Adım”

UİB Koordinatör Başkanı Baran Çelik ise Türk Ticaret Bankası’nın yeniden hayata geçirilmesini stratejik bir gelişme olarak nitelendirdi. “Bursa, 17 milyar dolarlık ihracat hacmiyle ülkemizin lokomotif şehirlerinden biridir. Türk Ticaret Bankası’nın bölgemizde faaliyet göstermesi, ihracatçılarımıza finansal güç katacaktır. Bu adımın sektörlerimizin küresel rekabetine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

İlgili Haber  QNB Türkiye ve IFC'den Dünyada Bir İlk: 100 Milyon Dolarlık İklim Geçiş Tahvili İhracı