Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor-Amedspor maçında ofsayt tartışması ve hakem istifası

Sivasspor-Amedspor maçında yaşanan ofsayt tartışması ve hakemin istifası futbol gündeminde büyük yankı uyandırdı.

Sivasspor-Amedspor maçında yaşanan ofsayt tartışması ve hakemin istifası futbol gündeminde

Sivasspor-Amedspor Karşılaşmasında Ofsayt İtirazı

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Özbelsan Sivasspor, kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Sivasspor Kulübü, rakip ekip tarafından atılan golün ofsayt olduğunu öne sürerek Merkez Hakem Kurulu’nun pozisyon hakkında inceleme ve değerlendirme süreci başlattığını duyurdu.

Sivasspor Kulübünden Resmî Değerlendirme

“İkinci ofsaytımsı vakası” başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, mücadelenin hemen ardından söz konusu pozisyona ait tekrar görüntülerinin kulüp tarafından detaylı şekilde analiz edildiği belirtildi. Ayrıca, “Kulübümüz, hakem hatası netleşmeden ve resmi inceleme tamamlanmadan kamuoyuna herhangi bir açıklama yapma konusunda sorumlu ve temkinli davranmaktadır.” ifadeleriyle duruma yaklaşım tarzı vurgulandı.

BAŞKAN AÇIKLADI: HAKEMLER İSTİFA ETTİ

Bu gelişmelerin ardından Sivasspor Başkanı Burak Özçoban, hakemlerin istifa ettiğini bildirdi. Burak Özçoban, Büyüksivas TV’ye yaptığı açıklamada, “Amedspor ile oynadığımız maçta yediğimiz gol ofsayttı. Mecnun Başkan ile görüştüm. VAR hakemi Alper Çetin ile AVAR hakemi Serkan Çimen görevlerinden ayrıldılar.” dedi. Özçoban ayrıca, “Mecnun Başkanımla konuştum. VAR hakemleri Serkan Çimen ve Alper Çetin istifa etti, gerekli işlemler yapıldı. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Art niyet gördüğümüz anda tüylerimiz diken diken oluyor. Bu noktada sorumluluğumuzu yerine getirmek durumundayız. Bugün gereken adımlar atıldığı için mutluyuz, ancak iki puanımız gitti.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haber  Gaziantep FK Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?