İçeriğe geç
24 Eylül 2026, Perşembe Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Sigorta

Remed Assistance, Eskişehir Rallisi’nde Özel Etap ve Yol Yardım Desteği Sağladı

Remed Assistance, 18-20 Eylül’de düzenlenen ETİ Odunpazarı Eskişehir Rallisi’nde özel etap, çekici ve ambulans desteği sağladı.

Remed Assistance özel etabında yarışan ralli aracı

Petrol Ofisi Maxima 2026 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı olan ETİ Odunpazarı Eskişehir Rallisi, 18-20 Eylül tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirildi.

Remed Assistance, organizasyonda özel etap desteğinin yanı sıra çekici ve ambulans ekipleriyle görev aldı.

38 ekip 501 kilometrelik parkurda yarıştı

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen rallide 38 ekip, toplam 501 kilometrelik parkurda mücadele etti.

İki gün süren yarışta ekipler toprak etaplarda derece için yarıştı.

Remed Assistance Özel Etabı’nı Uğur Soylu-Mehmet Akif Yalçın kazandı

Organizasyon kapsamında düzenlenen Remed Assistance Özel Etabı’nda GP Garage My Team ekibinden Uğur Soylu ve Mehmet Akif Yalçın ikilisi ilk sırayı aldı.

İkili, aynı zamanda sınıf ve avantaj etabı sonuçlarında da başarılı performans sergiledi.

Çekici ve ambulans ekipleri görev yaptı

Remed Assistance, yarış boyunca güvenlik ve operasyon desteği kapsamında çekici ve ambulans ekipleriyle parkurda yer aldı.

Şirketin desteği, ralli organizasyonunda yol yardım ve acil destek hizmetlerinin sürdürülmesine yönelik olarak sağlandı.

Sigorta Haber
YAZAR

Sigorta Haber

Finans ve ekonomi alanında uzman. Piyasa analizleri, yatırım stratejileri ve makroekonomik gelişmeler üzerine içerikler üretir.

Yazar profili ve tüm yazıları