Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
ResimLink - Resim Yükle

Kemal Şahin, Referans Sigorta’dan Ayrıldığını Duyurdu

Sigorta sektörünün sevilen ve deneyimli isimlerinden Kemal Şahin, Referans Sigorta’daki görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Sigorta sektörünün sevilen ve deneyimli isimlerinden Kemal Şahin, Referans Sigorta’daki

Sigorta sektörünün sevilen ve deneyimli isimlerinden Kemal Şahin, Referans Sigorta’daki görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Şahin, paylaşımında hem Referans Sigorta’da hem de uzun yıllar görev aldığı Generali Sigorta’da birlikte çalıştığı yöneticilere ve iş ortaklarına teşekkür ederek veda etti.

Yaklaşık 16 yıl Generali Sigorta’da, son 11 ay ise Referans Sigorta bünyesinde Kurumsal Satış, Broker, Banka, Captive ve Direkt Müşteriler Kanalı’nı yöneten Şahin, ayrılığın “dostça” gerçekleştiğini belirtti. Referans Sigorta Genel Müdürü Oğuz Karahançer başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Şahin, veda mesajını “Görüşmek dileğiyle” sözleriyle tamamladı.

Sigorta sektöründeki birikimi ve geniş iş ağıyla tanınan Kemal Şahin’in kariyerinde nasıl bir adım atacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

İlgili Haber  Satış Şekli Bazında Teminat Adetleri 2025: Geleneksel (Acente) Kanalının "Aslan Payı" Sürerken, Hayat Sigortasında Dijital Devrim