SON DAKİKA
--:--:--

Haleon Türkiye’ye Yeni İnsan Kaynakları Direktörü: Özlem İnce

Haleon Türkiye, yeni İnsan Kaynakları Direktörü olarak Özlem İnce’yi atadı. Şirketin liderlik ekibine güçlü bir isim daha katıldı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Haleon Türkiye’ye Yeni İnsan Kaynakları Direktörü: Özlem İnce
ffReklam 533

Haleon Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Özlem İnce Atandı

Dünya genelinde tüketici sağlığı alanında güçlü bir konuma sahip olan ve Sensodyne, Parodontax, Otrivin, Voltaren ve Centrum gibi markaları bünyesinde barındıran Haleon, Türkiye organizasyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Özlem İnce, Mart 2026 itibarıyla Haleon Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.

Özlem İnce, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları alanında yüksek lisansını tamamladı. Çok uluslu ve endüstriyel organizasyonlarda 20 yılı aşkın deneyime sahip olan İnce, İnsan Kaynakları İş Ortağı olarak yerel ve uluslararası düzeyde önemli projelere imza attı.

İnsan Kaynakları kariyerine Koçbank’ta başlayan İnce, daha sonra General Electric (GE)’te sekiz yıl boyunca Türkiye ve İtalya ofislerinde çeşitli insan kaynakları rolleri üstlendi. Ardından Maersk’te Doğu Avrupa, Akdeniz ve Orta Doğu bölgelerinde insan kaynakları liderliği yaptı ve Avrupa bölgesinin yetenek stratejilerine yön verdi.

Haleon’a katılmadan önce ASAŞ Alüminyum’da İnsan Kaynakları ve EHS Direktörü olarak görev yapan Özlem İnce, üst yönetimle birlikte şirketin büyüme hedefleri ve organizasyonel dönüşüm süreçlerine yönelik insan stratejilerinin oluşturulmasına liderlik etti.

Reklam 711Reklam 674

Yorum Yap

Benzer Haberler
TSKB ve AFD’den Döngüsel Ekonomi Yatırımlarına 150 Milyon Euro Destek
TSKB ve AFD’den Döngüsel Ekonomi Yatırımlarına 150 Milyon Euro Destek
Üçay Mühendislik’in Kredi Notu JCR Eurasia Rating Tarafından A+ (tr) Olarak Teyit Edildi
Üçay Mühendislik’in Kredi Notu JCR Eurasia Rating Tarafından A+ (tr) Olarak Teyit Edildi
Elektrikli Araç Pazarı Büyüyor, İkinci El Talebi Artıyor
Elektrikli Araç Pazarı Büyüyor, İkinci El Talebi Artıyor
Garanti BBVA Mobil’de Yeni Fon Botu Uygulaması Yatırım Sürecini Kolaylaştırıyor
Garanti BBVA Mobil’de Yeni Fon Botu Uygulaması Yatırım Sürecini Kolaylaştırıyor
Saat&Saat Üst Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi
Saat&Saat Üst Yönetim Kadrosunu Güçlendirdi
TP Türkiye, ISO 42001 Yapay Zekâ Yönetim Sertifikasını Alan İlk BPO Oldu
TP Türkiye, ISO 42001 Yapay Zekâ Yönetim Sertifikasını Alan İlk BPO Oldu
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.