Türkiye’nin lider gıda şirketlerinden ETİ, Burak Berber’i 17 Haziran 2026 itibarıyla ETİ Global İcra Kurulu’nda Finans Başkanı (CFO) olarak göreve başlattı.
Finans alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Burak Berber, kariyeri boyunca Petrol Ofisi, Credin ve PwC gibi kurumlarda üst düzey finans ve yönetim görevlerinde bulundu.
Burak Berber, stratejik finans yönetimi, büyüme planlaması ve kurumsal dönüşüm alanlarında görev aldı. Son olarak Petrol Ofisi’nde CFO ve CEO Danışmanlığı görevini yürüttü.
Yeni görevinde Berber, ETİ’nin tüm finansal süreçlerinin yönetimi, mali stratejilerin belirlenmesi, risk yönetimi, yatırım planlamaları ve sürdürülebilir büyüme hedeflerinin desteklenmesinden sorumlu olacak.
Bu atama ile ETİ, finansal yönetim yetkinliklerini güçlendirmeyi ve global büyüme vizyonunu destekleyecek stratejik adımlarını hızlandırmayı hedefliyor.




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap