Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren WAT Mobilite ile Pegasus Hava Yolları iş birliğiyle hazırlanan yeni kampanya, elektrikli araç sahiplerine ekstra seyahat avantajı sunuyor. Kasım ayı boyunca geçerli olacak bu özel fırsat kapsamında, bireysel WAT Mobilite kullanıcıları mobil uygulama üzerinden WAT Mobilite şarj istasyonlarında yaptıkları toplamda 300 kWh ve üzeri dolumlar sayesinde 10.000 BolPuan kazanma şansı elde ediyor.
Kazanılan BolPuan’lar, Pegasus BolBol hesabına tanımlanarak kullanıcıların kış dönemi yurt dışı seyahatlerinde değerlendirebilecekleri 1 uçak bileti değerinde bir avantaj sağlıyor. Kampanyadan yararlanmak için WAT Mobilite ve Pegasus üyelik bilgilerinin aynı cep telefonu numarası ile oluşturulmuş olması gerekiyor. Kampanyaya katılan kullanıcıların BolPuan’ları, şarj işlemini takip eden ay içinde Pegasus BolBol hesaplarına otomatik olarak aktarılıyor.
Kampanyanın detayları hem WAT Mobilite hem de Pegasus’un resmi internet sayfalarında yer alıyor. WAT Mobilite, elektrikli araç kullanıcılarına sunduğu kapsamlı dijital çözümleri ve yaygın şarj istasyonu ağı ile Türkiye’nin e-mobilite dönüşümünde öncü markalar arasında konumlanıyor.


