VHV Sigorta, üretim stratejisinde yer almayan ve herhangi bir portföy ya da prim üretimi bulunmayan branşlardaki lisanslarını iade ettiğini açıkladı. Şirket, bu adımın tamamen kurum içi ve idari bir süreç olduğunu vurguladı.
VHV Sigorta’dan yapılan açıklamada, bu sürecin şirketin faaliyetlerinde, müşteri ilişkilerinde veya satış kanallarıyla olan iş ortaklıklarında herhangi bir değişikliğe neden olmadığı belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İade edilen ruhsatlar, uzun süredir inaktif durumda olan ve üretim stratejimizde hiçbir zaman yer almayan branşlara aittir. Bu adım, uzun vadeli stratejimiz olan uzmanlık alanlarına odaklanma yaklaşımımızın doğal bir parçasıdır.”
VHV Sigorta Genel Müdürü Fatih Ağacık ise yaptığı açıklamada, bu sürecin tamamen stratejik odaklanma kapsamında gerçekleştirildiğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı: “İade edilen ruhsatlar, hiçbir üretim faaliyetimizin bulunmadığı branşlara aittir. Bu düzenleme, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız üzerinde herhangi bir etki yaratmayacaktır.”
Şirket, aktif şekilde faaliyet gösterdiği tüm branşlarda yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
OTOMOBİL
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceBİLGİ
3 gün önceBİLGİ
3 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News