Üniversite tercihlerini tamamlayan öğrenciler için yurt başvuru süreci hakkında beklenen açıklama geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, üniversitelere ek kontenjan ve özel yetenek ile yerleşen öğrenciler ile yatay/dikey geçiş yapan, ayrıca yüksek lisans ve doktora öğrencileri 15-17 Ekim tarihleri arasında yurt başvurusunda bulunabilecek.
Öğrenciler başvurularını e-Devlet üzerinden yapacak. 17 Ekim Cuma günü saat 23.59’da sona erecek olan başvuru sürecinde, sistemde yer alan öğrenim bilgileri dikkate alınacak. Bu nedenle öğrencilerin, e-Devlet üzerinden okul ve bölüm bilgilerini kontrol etmeleri, herhangi bir hata tespit edilmesi durumunda üniversitelerin öğrenci işleri birimlerine başvurarak düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir.
Eksik veya hatalı bilgi ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Başvuru sırasında problem yaşayan öğrenciler ALO GSB (444 0 472) hattından destek alabilecekler. Bu süre içinde yatay ve dikey geçiş yapanlar, özel yetenek sınavı ile yerleşenler, lisansüstü öğrenciler ve ikinci üniversitesini okuyanlar da yurt başvurusu yapabilecek.
SİGORTA
4 saat önceSİGORTA
4 saat önceBİLGİ
17 saat önceBİLGİ
17 saat önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
4 gün önceINSURANCE NEWS
4 gün önceSİGORTA
6 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News