Survivor All Star’da 10 Mayıs’ta gerçekleşen heyecan dolu takım oyununun ardından, izleyiciler hangi yarışmacının eleme adayı olduğu sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Survivor’da eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs’ta kim kazandı?
Batuhan ve Volkan arasındaki düelloda, 5-3 skoruyla kazanan Batuhan oldu. İkinci düelloda ise 5-1’lik skorla Sedat galip geldi. Böylelikle, final düellosu Volkan ve Yusuf arasında gerçekleşecek.
Survivor’da 10 Mayıs’ta yapılan takım oyununu kazanan taraf Mavi Takım oldu. Başarılı performanslarıyla dikkat çeken Mavi Takım, oyunun sonunda sevinç yaşadı.
Yapılan oylamada, eleme adayı olarak Meryem belirlendi. Ayşe-Meryem ve Dilşah-Sevgi düellolarının kaybedeni, finalde Yağmur ile yarışacak.
EKONOMİ
8 saat önceHABERLER
10 saat önceEKONOMİ
10 saat önceEKONOMİ
10 saat önceDÜNYA
10 saat önceINSURANCE NEWS
10 saat önceINSURANCE NEWS
11 saat önce