Trawick International‘ın kardeş şirketi olan ve uluslararası ile özel risk sigortası alanında üçüncü taraf bir yönetici olarak hizmet veren SureGo Administrative Services (SureGo), Kuzey Amerika ve Avrupa operasyonları için küresel sigorta ve reasürans piyasası Lloyd’s‘tan Yetkilendirilmiş Hasar Yetkisi (DCA) alarak önemli bir başarıya imza attı.
Onaylı bir Lloyd’s DCA’sı olarak SureGo, Lloyd’s sendikaları adına kaza ve sağlık taleplerini yönetme yetkisine sahiptir. Bu atama, şirketin yeteneklerini genişletme, hizmet tekliflerini geliştirme ve hasar yönetiminde mükemmelliğe olan bağlılığını sürdürme çabalarını güçlendirmektedir.
Trawick International UK & Europe ve SureGo Europe Genel Müdürü Claire Hargreaves, “Bu SureGo için önemli bir dönüm noktasıdır. Lloyd’s tarafından Yetkilendirilmiş Tazminat Otoritesi olarak onaylanmak, üstün hizmet sunmaya olan sarsılmaz bağlılığımızı ve dünyanın önde gelen sigorta pazarının gerektirdiği titiz standartları karşılama becerimizi yansıtmaktadır.” dedi.
Bu başarı, küresel ayak izlerini geliştirerek farklı pazarlardaki müşteriler ve ortaklar için daha iyi destek sağlanmasına olanak tanıyor. Trawick International, Aralık 2022’den bu yana onaylı bir Lloyd’s teminat sahibidir.
SİGORTA
3 saat önceBİLGİ
2 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
11 gün önceSİGORTA
13 gün önceSİGORTA
13 gün önceSİGORTA
15 gün önceSİGORTA
17 gün önceSİGORTA
18 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News