Esnafın kapısını her daim açık tutma amacıyla hayata geçirilen “Kapımız Esnafa Açık” platformu, Şekerbank’ın Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) ile yaptığı iş birliğinin yenilenmesiyle daha da güçlendi. Bu iş birliği çerçevesinde, TESK’e bağlı esnaf müşterilerinin 500 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları, 6 ay anapara ödemesiz dönem ve 48 aya varan vade imkânlarıyla karşılanacak.
Şekerbank, esnaf ve sanatkârların finansmana kolay erişimini sağlama hedefiyle oluşturduğu bu iş birliği protokolünü, Şekerbank KOBİ ve İşletme Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Üst ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken imzaladı. Şekerbank tarafından geliştirilen bu platform, esnafın finansal çözümlere daha kolay ulaşmasını hedefliyor.
Şekerbank KOBİ ve İşletme Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Üst, iş birliğinin önemine değinerek şöyle konuştu: “Esnafımız, ülke ekonomimizin bel kemiğini oluşturuyor. Anadolu esnafının gelişimine katkı sağlamak ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla aynı tarihte kurulmuş iki köklü kurum olarak, bu ortak misyonumuzu daha da ileriye taşıyan yeni projelerle bir kez daha esnafımızın yanında olmaktan memnuniyet duyuyoruz. TESK ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğiyle esnaf ve sanatkârlarımızın işlerini büyütmelerini ve finansal yüklerini hafifletmeyi amaçlıyoruz. ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformumuz ile yerel ekonominin güçlenmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, iş birliğinin önemini vurgulayarak, “Konfederasyonumuz, Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütlerinden biridir. Esnaf ve sanatkârlara verilecek her değer bizim için önemlidir. TESK olarak, esnaf ve sanatkârlarımıza fayda ile birlikte ek avantajlar sağlayan iş birliklerinin her zaman destekçisiyiz. Esnaf ve sanatkârları desteklemek ekonomiye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Bu kapsamda, Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz ve esnafımıza özel avantajlar sunan bu iş birliğinin devamının esnafımız için önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu destek paketinin ilerleyen zaman içerisinde daha da artırılarak esnafımızın işlerini büyütmesine katkı sağlamasını umuyor, devam eden iş birliğimizin esnafımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
SİGORTA
3 saat önceSİGORTA
9 saat önceSİGORTA
9 saat önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceENGLİSH
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önce