Richard Keegan Willis’in Willis Re’ye katılımıyla Bermuda reasürans sektöründe yeni bir dönemin başlangıcını keşfedin.


Sayfa İçerikleri
ToggleGayrimenkul reasürans ve retrocession brokerliği uzmanı Richard Keegan, Guy Carpenter’da dokuz yıl süren başarılı kariyerinin ardından Willis Re ekibine katıldı.
Keegan, sektördeki 15 yıllık deneyimi boyunca Bermuda’da önde gelen alıcılar ve pazarlarla güvene dayalı sağlam ilişkiler kurmaya odaklandı.
Profesyonel kariyerine Aon’da Finans Kontrolör Yardımcısı olarak başlayan Keegan, kısa sürede Broker pozisyonuna terfi etti. 2016 yılında Guy Carpenter’a katılan Keegan, burada son olarak Property Retro Bermuda Başkanı olarak görev yaptı. Bu pozisyonda, hem Bermuda hem de uluslararası büyük reasürans şirketleri için retrocession programlarının üretim ve yerleşim süreçlerini yönetti.
Willis Re‘ye katılmasıyla birlikte Keegan, Bermuda’daki en yeni ve dikkat çeken isimlerden biri haline geldi. Willis Re Yönetim Kurulu Üyesi Lucy Clarke, Keegan’ın katılımı hakkında şu ifadeleri kullandı:
“Dickie, hem alıcılar hem de pazarlar arasında güçlü ilişkiler kurarak Willis Re’ye müşteri odaklı bir yaklaşım getiriyor. Onun ekibimize katılmasından ve müşterilerimize dünya çapında en iyi hizmeti sunmamıza katkıda bulunmasından büyük mutluluk duyuyoruz.”




Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap