İçeriğe geç
1 Ekim 2026, Perşembe Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Dünya

RGI, Sigorta Teknolojisi Şirketi D4Next’i Satın Aldı

Avrupa sigorta teknolojisi sağlayıcısı RGI, dijital dağıtım ve yapay zekâ çözümleri geliştiren D4Next’i satın aldığını duyurdu.

Sigorta teknolojisi, dijital dağıtım ve veri bağlantılarını gösteren profesyonel kurumsal görsel

Milano, İtalya — Avrupa sigorta sektörüne dijital çözümler sunan RGI, sigorta ürünleri, dağıtım kanalları ve dijital süreçleri birbirine bağlayan D4Next’i satın aldığını açıkladı.

Dijital dağıtım ve yapay zekâ kapasitesi genişliyor

D4Next, sigorta ürünlerinin dijital kanallara bağlanması, dağıtım süreçlerinin yönetimi ve yapay zekâ destekli modellerin sigorta operasyonlarına entegre edilmesine yönelik teknolojiler geliştiriyor.

Satın almayla birlikte RGI, mevcut sigorta çekirdek sistemlerini yeni dijital dağıtım, süreç otomasyonu ve yapay zekâ tabanlı yeteneklerle birleştirmeyi hedefliyor.

Mevcut sistemlerle kademeli entegrasyon

RGI’nin açıklamasına göre yeni yapı, sigorta şirketlerinin mevcut teknoloji altyapılarını tamamen değiştirmeden yeni ürün, kanal ve dijital yetenekleri kademeli olarak devreye alabilmesine odaklanacak.

Sigorta Haber
YAZAR

Sigorta Haber

Finans ve ekonomi alanında uzman. Piyasa analizleri, yatırım stratejileri ve makroekonomik gelişmeler üzerine içerikler üretir.

Yazar profili ve tüm yazıları