DOLAR 39,9584 0.32%
EURO 47,0584 0.42%
ALTIN 4.199,48-1,30
BITCOIN 42876600.16766%
İstanbul
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Resim Yükle
Resim Yükle sigorta haber
Resim Yükle
Resim Yükle
Revolut, Arjantin’deki BNP Paribas’ın Cetelem bankasını satın alacak – Bloomberg
  • Sigorta Haber
  • Haberler
  • Revolut, Arjantin’deki BNP Paribas’ın Cetelem bankasını satın alacak – Bloomberg

Revolut, Arjantin’deki BNP Paribas’ın Cetelem bankasını satın alacak – Bloomberg

ABONE OL
Haziran 26, 2025 19:44
Revolut, Arjantin’deki BNP Paribas’ın Cetelem bankasını satın alacak – Bloomberg
0

BEĞENDİM

ABONE OL
sigorta haber
sigorta haber

Investing.com — Avrupa’nın en büyük dijital bankası Revolut Ltd., Bloomberg’in işleme aşina kaynaklara dayandırdığı haberine göre, BNP Paribas (EPA:BNPP)’tan Arjantin’deki Banco Cetelem’i satın almayı planlıyor.

Resim Yükle

Londra merkezli fintech şirketi, küçük Arjantin bankasını satın almaya hazırlanıyor. Bu satın alma, Cetelem’in bankacılık lisansını ve varlıklarının devrini içerecek.

Banco Cetelem, Mart ayındaki merkez bankası verilerine göre Arjantin finans sistemindeki en küçük iki bankadan biri olarak yer alıyor. Banka yaklaşık 6,4 milyon dolar değerinde varlığa sahip ve Arjantin’deki 73 banka arasında en alt sıralarda bulunuyor.

Anlaşmanın finansal şartları açıklanmadı. Bu satın alma, Revolut’un Arjantin bankacılık pazarında varlık kurma hamlesini temsil ediyor.

Cetelem şu anda Fransız bankacılık grubu BNP Paribas’ın mülkiyetinde bulunuyor.

Resim Yükle

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

İlgili Haber  Baird, Değerleme Nedeniyle JPMorgan’ı "Düşük Performans"a, Bank of America’yı "Nötr"e İndirdi

Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle
Resim Yükle

En az 10 karakter gerekli
Resim Yükle
Resim Yükle
Resim Yükle