Prudential plc, Chan San San’ın Prudential Singapore CEO’luğu görevinden ayrılarak grubun varlık yönetimi şirketi Eastspring Investments’ta yeni oluşturulan Chief Partnership Officer görevini üstleneceğini açıkladı.
Görev değişikliği 28 Eylül 2026 tarihinde yürürlüğe girecek.
Chan San San, Eastspring Investments’a geçiyor
Chan San San yeni görevinde Singapur merkezli çalışacak ve Eastspring CEO’su Rajeev Mittal’e raporlayacak. Ayrıca Eastspring Executive Management Committee’ye katılacak.
Hayat sigortası ile varlık yönetimi arasındaki iş birliğine liderlik edecek
Yeni görev kapsamında Chan, Prudential’ın hayat sigortası işletmeleri ile Eastspring arasındaki iş birliğini güçlendirmekten sorumlu olacak.
Çalışmalar; Asya genelindeki müşterilere yönelik yatırım, servet yönetimi ve emeklilik çözümlerinin geliştirilmesini kapsayacak.
Andreas Rosenthal geçici CEO olacak
Prudential, eski Prudential Singapore CFO’su Dr. Andreas Rosenthal’ın 28 Eylül 2026 itibarıyla Prudential Singapore’da geçici CEO olarak görev yapacağını açıkladı.
Rosenthal, 2018-2025 döneminde Prudential Singapore CFO’su olarak görev yaptı. Son olarak Prudential’da Chief Enterprise Value Delivery Officer görevini yürütüyordu.
Kalıcı CEO için süreç devam ediyor
Prudential, Singapur operasyonları için kalıcı CEO atama sürecinin sürdüğünü bildirdi.
Prudential yönetim yapılanmasını yeniliyor
Chan San San’ın Eastspring’e geçişi ve Andreas Rosenthal’ın geçici CEO olarak görevlendirilmesi, Prudential’ın Asya operasyonlarında aynı gün duyurduğu yönetim değişikliklerinin bir parçası olarak açıklandı.





