İçeriğe geç
24 Eylül 2026, Perşembe Sigorta sektörünün bağımsız haber sitesi
SON DAKİKA
SİGORTA SEKTÖRÜ Haber • Veri • Analiz
MALİ TABLOLAR
Dünya

Plymouth Rock, Chris Taylor’ı Başkan ve CEO Olarak Atadı

Plymouth Rock Assurance, Chris Taylor’ı başkan ve CEO olarak atadı. Yeni görevin 12 Ekim 2026’da başlaması planlanıyor.

Boston şehir silüeti ve ABD sigorta sektörü

ABD merkezli Plymouth Rock Assurance, Chris Taylor’ın şirketin yeni başkanı ve CEO’su olarak atanacağını açıkladı. Atamanın 12 Ekim 2026 tarihinde yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Taylor, yeni görevinde şirketin kişisel sigorta operasyonları ve büyüme stratejisinden sorumlu olacak.

Yönetim değişikliği duyuruldu

Chris Taylor, Plymouth Rock’a sigorta sektöründeki uzun yıllara dayanan yönetim deneyimiyle katılıyor. Yeni görev kapsamında şirketin dağıtım, underwriting, müşteri deneyimi ve operasyonel büyüme alanlarındaki çalışmalarına liderlik edecek.

Şirket, yönetim değişikliğinin uzun vadeli büyüme planları doğrultusunda gerçekleştirildiğini bildirdi.

Kişisel sigorta pazarındaki konum

Plymouth Rock, özellikle ABD’nin kuzeydoğusunda kişisel otomobil ve konut sigortaları alanında faaliyet gösteriyor. Şirket acente ağı ve doğrudan dağıtım kanalları üzerinden ürün sunuyor.

Yeni CEO’nun göreve başlamasıyla birlikte mevcut pazarların geliştirilmesi ve dijital sigorta operasyonlarının genişletilmesi planlanıyor.

Görev başlangıcı ekimde

Chris Taylor’ın resmi olarak 12 Ekim’de görevine başlaması bekleniyor. Yönetim geçiş sürecine ilişkin operasyonel detayların şirket içinde planlandığı belirtildi.

Sigorta Haber
YAZAR

Sigorta Haber

Finans ve ekonomi alanında uzman. Piyasa analizleri, yatırım stratejileri ve makroekonomik gelişmeler üzerine içerikler üretir.

Yazar profili ve tüm yazıları