1. Tavanın içine bir miktar yağ ilave ediniz. Üzerine soğanları ekleyiniz ve orta ateşte kavurunuz. Soğanlar kavrulunca üzerine patatesi ilave ediniz, kırmızı pul biberi ilave ediniz, bir miktar tuz ilave ediniz ve karıştırınız. Tavanın ağzını kapatınız, kısık ateşte patatesler yumuşayana kadar pişiriniz. Patatesler pişince içerisine ince kıyılmış maydanozu ilave ediniz ve karıştırınız. Hazırladığımız iç harcını dinlendirerek soğutunuz.
2. Üzeri için:
Süt, sıvı yağ ve yumurtayı karıştırma kabına alarak iyice karıştırınız. Bir yufkayı tezgahınızın üzerine açınız. Üzerine hazırlamış olduğumuz sostan sürünüz. İçerisine önceden hazırladığımız patates harcından koyunuz ve kendi ekseni etrafında yufkayı sarınız. Fırın tepsisini yağlayınız ve hazırladığınız börekleri üzerine yerleştiriniz.
3. Tüm harcı ve yufkaları bu şekilde hazırladıktan sonra yufkaların içine sürdüğümüz sostan böreklerin üzerine de sürüyoruz. Daha önceden ısıtılmış fırında böreği pişiriniz. Servis tabağına alarak etrafını domates ve maydanozla süsleyiniz.
SİGORTA
8 saat önceOTOMOBİL
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceBİLGİ
5 gün önceBİLGİ
5 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
7 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News