Sigorta sektöründe iddialı adımlarla ilerleyen Özhedef Sigorta, 1000 kişilik profesyonel bir satış ekibi kurma hedefiyle başlattığı dönüşüm sürecinde önemli bir atama gerçekleştirdi. Deneyimli isim Çiğdem Tekçe, Özhedef Sigorta’nın Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.
Satış organizasyonunda yeniden yapılanma
Sigorta ve sağlık sektöründe uzun yıllardır önemli görevlerde bulunan Tekçe, bilgi birikimi, stratejik vizyonu ve liderlik yetkinlikleriyle tanınıyor. Özhedef Sigorta bünyesinde satış organizasyonunun yeniden yapılandırılması, saha etkinliğinin artırılması ve üretim odaklı bir motivasyon yapısının kurulması hedefleniyor.
Masa başı sigortacılık bitiyor, sahada aktif yapı başlıyor
Özhedef Sigorta, yeni dönemde sadece masa başında değil, sahada da görünür, aktif ve sonuç odaklı bir satış yapısına geçiş yapacağını vurgularken, bu adımı bir atamadan çok, bir dönüşüm hareketi olarak tanımlıyor.
Hedef: 4 ana branşta sürdürülebilir büyüme
Yapılan açıklamada, büyümenin sadece trafik ve kasko branşıyla sınırlı kalmayacağı, sağlık sigortaları, konut sigortaları, bireysel emeklilik (BES) ve hayat sigortaları olmak üzere dört ana branşta ülke genelinde güçlü bir yapı kurulmasının hedeflendiği belirtildi.
Sigorta şirketlerine açık davet
Özhedef Sigorta, sigorta sektöründeki tüm şirketlere içten bir çağrıda bulunarak, proje odaklı çalışmak isteyen, iş birliğine değer veren ve geleceği birlikte inşa etmek isteyen kurumlarla yol yürümeye hazır olduklarını duyurdu.
“Bugün birlikte başlarsak, yarın bu başarı hikâyesini beraber yazabiliriz” mesajıyla sonlandırılan açıklama, sektör oyuncuları için yeni bir dönemin sinyallerini veriyor.
SİGORTA
3 saat önceSİGORTA
3 saat önceSİGORTA
3 saat önceSİGORTA
3 saat önceSİGORTA
3 saat önceSİGORTA
3 saat önceSİGORTA
3 saat önce