SON DAKİKA
--:--:--

Özgür Öntürk, Türkiye Katılım Sigorta’nın Genel Müdürü oldu

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Özgür Öntürk, Türkiye Katılım Sigorta’nın Genel Müdürü oldu

ff

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Türkiye Katılım Sigorta ile Türkiye Katılım Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü görevine getirilen Özgür Öntürk, yayımladığı ilk açıklamada kendisine duyulan güvene teşekkür ederek yeni döneme ilişkin temel önceliklerini paylaştı. Öntürk, bu görevi büyük bir onur ve heyecanla devraldığını belirterek, şirketlerin bugüne kadar oluşturduğu kurumsal birikimi daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Açıklamasında, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Salim Arda Ermut’a ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Servet Bayındır’a teşekkür eden Öntürk, yeni dönemde katılım finans ilkelerine bağlı, sürdürülebilir ve güven odaklı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini vurguladı. Bu yaklaşım doğrultusunda hem paydaşlara hem de Türkiye ekonomisine değer üretmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Yeni Dönemde Öne Çıkan Hedefler

Özgür Öntürk, milli değerlere bağlılık, güçlü kurumsal kültür, nitelikli insan kaynağı ve paydaşların şirkete duyduğu güvenin en önemli dayanaklar arasında yer aldığını belirtti. Ortak akıl ve ekip ruhu ile hareket ederek katılım sigortacılığı alanında sektöre katkı sunmayı ve öncü şirket olma hedefini kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Mesajının devamında daha önce görev aldığı Güvence Hesabı Yönetim Komitesi ile Türkiye Sigorta Birliği’ne ve birlikte çalıştığı kurum çalışanlarına da teşekkür eden Öntürk, üstlendiği yeni sorumluluğun şirketler, sektör ve ülke adına hayırlı olmasını temenni etti. Destek veren herkese şükranlarını sunan Öntürk, yeni dönemde güçlü bir vizyonla ilerleyeceklerinin mesajını verdi.

Reklam 149Reklam 24ffReklam 105

Yorum Yap

Benzer Haberler
Aon, 2026 ikinci çeyrekte gelirini 4,2 milyar dolara yükseltti
Aon, 2026 ikinci çeyrekte gelirini 4,2 milyar dolara yükseltti
Sigorta Acentelerinin Sorunları SEDDK’ya Taşındı
Sigorta Acentelerinin Sorunları SEDDK’ya Taşındı
TSB Başkanı Ahmet Yaşar, İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etti
TSB Başkanı Ahmet Yaşar, İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret etti
Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile Yeditepe Hastaneleri Anlaşması
Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile Yeditepe Hastaneleri Anlaşması
Orhan Oluç: “Yatırımlarımızla Hem Şirketimizi Hem de Acentelik Mesleğini Geliştirmeyi Hedefliyoruz”
Orhan Oluç: “Yatırımlarımızla Hem Şirketimizi Hem de Acentelik Mesleğini Geliştirmeyi Hedefliyoruz”
Murat Bilim, ANA Sigorta Satış Grup Müdürü Olarak Atandı
Murat Bilim, ANA Sigorta Satış Grup Müdürü Olarak Atandı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigorta Haber, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2026 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır.