Özledik..
DOLAR 38,7377 0.29%
EURO 43,5757 -0.05%
ALTIN 4.121,980,45
BITCOIN 39760684.25995%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Neetu Varghese, Canopius ABD Denizcilik Başkanı Olarak Atandı

Neetu Varghese, Canopius ABD Denizcilik Başkanı Olarak Atandı

ABONE OL
Mayıs 7, 2025 14:18
Neetu Varghese, Canopius ABD Denizcilik Başkanı Olarak Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canopius’ta Stratejik Atama

Özel ve P&C re/sigortacısı Canopius, Neetu Varghese‘nin ABD Denizcilik Başkanı olarak atandığını duyurdu. Varghese, 2023 yılından beri Canopius’ta Ulusal Kargo Müdürü olarak görev yapıyordu ve bu pozisyona terfi etti. Bu atama, Canopius’un ABD deniz sigortası pazarındaki stratejik genişlemesi açısından önemli bir adımı temsil ediyor.

Varghese’nin Deneyimi ve Uzmanlığı

20 yılı aşkın deneyime sahip olan Varghese, yeni görevine zengin bir bilgi birikimi getiriyor. Canopius’a katılmadan önce RLI Insurance Company’de Okyanus Kargo Underwriting Direktörü olarak görev yaptı. Ayrıca, CNA Insurance’ta çeşitli pozisyonlarda çalıştı ve Denizcilik Underwriting Direktörü olarak hizmet verdi.

Canopius’un Yorumları

Canopius ABD CEO’su Lisa Davis, “Canopius, küresel olarak ve ABD’de sürekli büyüyen denizcilik risk yönetimi pazarına hizmet etmek için eşsiz bir fırsata sahip,” diye belirtti. “Neetu, ABD’deki teklifimizi genişletirken poliçe sahiplerimize hizmet veren çözümler geliştirmek için gereken derin deniz sigortacılığı uzmanlığını getiriyor.”

Varghese’nin Görev Vizyonu

Varghese, “Bu yeni görevi üstlenmekten ve ABD’deki Nakliyat bölümüne liderlik etmekten heyecan duyuyorum” dedi. “Olağanüstü sonuçlar elde etmek ve pazardaki konumumuzu daha da güçlendirmek için yetenekli ekibimizle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

İlgili Haber  Brit Group Holdings Limited, Jean-Jacques Henchoz'u Yönetim Kuruluna Atadı

Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle

En az 10 karakter gerekli