Moody’s Corporation, Andy Frepp’i Moody’s Analytics‘in geçici başkanı olarak atadı. Bu atama, Stephen Tulenko’nun başka bir fırsatı değerlendirmek üzere istifa etmesinin ardından derhal yürürlüğe girdi.
En son olarak Frepp, Ocak 2024’ten bu yana Moody’s Analytics’in Operasyon Direktörü olarak görev yapmıştır. Bu arada Moody’s, Moody’s Analytics’in kalıcı başkanını belirlemek üzere bir süreç başlattı.
Frepp, daha önce, 2011 yılında Moody’s tarafından satın alınan Barrie & Hibbert şirketinin İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görev yapmıştır. Bu şirket, küresel sigorta şirketlerine risk yönetimi modelleme araçları sağlayan bir kuruluştur.
Moody’s Başkanı ve CEO’su Rob Fauber, “Andy’nin Moody’s Analytics’in müşterileri, çözümleri ve çalışanları hakkında sahip olduğu derin bilgi birikimi ve uzun yıllara dayanan liderlik deneyimi, onu geçici olarak organizasyonu yönetecek ideal aday haline getiriyor” dedi. “Steve’e yıllar boyunca şirkete yaptığı birçok katkı için teşekkür etmek istiyorum. Moody’s Analytics için doğru uzun vadeli lideri bulma sürecine başlarken, Andy’nin liderliğini sürdüreceğinden eminim.”
Frepp, “Bu genişletilmiş görevi geçici olarak üstlenme fırsatı için minnettarım. Moody’s Analytics için önümüzdeki büyük fırsatları değerlendirmek ve stratejimizi uygulamak üzere yetenekli ekibimizle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” diye ekledi.
SİGORTA
4 saat önceSİGORTA
5 saat önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
6 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News