Lloyd’s Başkanı Sir Charles Roxburgh, Amerika Birleşik Devletleri Hazinesi ve Kongresi tarafından uzlaşma tasarısından 899. Bölümün çıkarılmasına yönelik alınan kararı takdir eden bir açıklama yaptı. Bu kararın, yalnızca Lloyd’s’un ABD’deki faaliyetleri için değil, aynı zamanda ABD’de çıkarları olan tüm İngiliz şirketleri için de büyük bir destek sağlayacağını vurguladı.
Tek Büyük Güzel Yasa Tasarısı’nın 899. Bölümü, Birleşik Krallık işletmelerine önemli ek vergiler getirebilirdi. Ancak, Birleşik Krallık‘ın G7 ortaklarıyla uluslararası vergi kurallarına ilişkin ortak bir anlayışa uyum sağlamasının ardından, artık bu işletmeler daha fazla kesinlik ve istikrardan yararlanabilecekler.
Maliye Bakanı Rachel Reeves, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, “Dünya sahnesinde her zaman İngiliz işletmelerinin çıkarlarını en iyi şekilde temsil edeceğim. Bugün varılan anlaşma, endişelerini dile getiren bu işletmeler için çok ihtiyaç duyulan kesinlik ve istikrarı sağlamaktadır. G7, agresif vergi planlaması ve kaçınma ile mücadele ve eşit bir oyun alanı sağlanması konusunda yapılması gerekenler olduğu konusunda hemfikirdir.” dedi.
Lloyd’s Yönetim Kurulu Başkanı Sir Charles Roxburgh, “Şansölye’nin G7 Maliye Bakanı meslektaşlarıyla birlikte çalışarak, ABD Hazinesi ve Kongresi’nden 899. Bölüm’ün uzlaşma tasarısından çıkarıldığının duyurulmasını sağlayan liderliğine minnettarız.” diye belirtti. Bu gelişmenin sadece Lloyd’s’un Amerika Birleşik Devletleri’ndeki işlerini değil, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde çıkarları olan tüm İngiliz şirketlerini büyük ölçüde destekleyeceğini ve uluslararası yatırımların yerel işletmelere ve toplumlara hizmet etmesini sağlayacağını ifade etti.
Lloyd’s, yüzyılı aşkın süredir Amerika Birleşik Devletleri ekonomisini desteklemek için sigorta kapasitesi sağlamaktadır ve bunu yapmaya devam etmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.
SİGORTA
4 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
7 gün önceSİGORTA
7 gün önceSİGORTA
10 gün önceSİGORTA
11 gün önceBES / HAYAT
11 gün önceSİGORTA
11 gün önce