Küresel broker Aon‘un reasürans bölümü olan Aon Reinsurance Solutions, Jocelyn Po‘nun Filipinler Ülke Başkanı olarak atandığını duyurdu.
Po, yeni görevinde Asya Genel Müdürü ve Güneydoğu Asya Başkanı Musa Adlan‘a bağlı olarak çalışacak.
Aon‘da yaklaşık 12 yıldır görev yapan Po, son olarak Filipinler’de Reasürans Çözümleri Kıdemli Direktörü olarak hizmet vermekteydi.
Aon, “Jo, yaklaşık 12 yıldır Filipinler’deki reasürans işimizin önemli bir direği olmuştur ve anlaşma işlerimizi yönetme ve müşteri ilişkilerini güçlendirme konusunda kritik bir rol oynamıştır.” açıklamasında bulundu.
Devamında, “Jo’nun pazara ilişkin derin bilgisi ve müşterilerimize olan sarsılmaz bağlılığı, onu ekibi yönetmek için eşsiz bir konuma getirmiştir. Aon’a olan liderliği ve bağlılığı için kendisine derinden minnettarız.” ifadelerine yer verildi.
SİGORTA
1 saat önceSİGORTA
22 saat önceSİGORTA
22 saat önceSİGORTA
3 gün önceINSURANCE NEWS
3 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önceBES / HAYAT
6 gün önceSİGORTA
6 gün önceSigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News