Daha önce Chubb ve Blue Atlantic Reinsurance gibi önemli şirketlerde görev alan Jason Burns, geçtiğimiz ay mülk ve kaza (P&C) sigortacısı ve reasürans şirketi Sompo‘ya Devredilen Reasürans Kıdemli Başkan Yardımcısı (SVP) olarak katıldı.
Kariyerine 2002 yılında The Hartford‘da Finansal Analist olarak başlayan Burns, Sompo’ya yirmi yılı aşkın reasürans sektörü deneyimiyle katılmıştır. Daha sonra OdysseyRe‘de sigortacı olarak iki yıldan fazla bir süre çalışmış ve ardından küresel sigortacı Chubb‘a katılmıştır. Burada, Chubb Tempest Re‘de 14 yıldan fazla bir süre SVP olarak görev yapmıştır.
2021 yılında Blue Atlantic Reinsurance‘a Başkan olarak katılan Burns, bu yılın başlarında Sompo‘ya katılmak üzere şirketten ayrılmıştır. Sompo yetkilileri, Burns’ün “Sompo’nun giden reasürans plasmanlarının yönetiminde lider bir rol oynayacağını” belirtmişlerdir.
SİGORTA
1 gün önceSİGORTA
6 gün önceSİGORTA
7 gün önceENGLİSH
16 gün önceSİGORTA
16 gün önceSİGORTA
16 gün önceSİGORTA
19 gün önce