DOLAR 39,6118 -0.06%
EURO 46,0947 0.22%
ALTIN 4.230,47-1,40
BITCOIN 41973082.10303%
İstanbul
31°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Resim Yükle
Resim Yükle sigorta haber
Resim Yükle
Resim Yükle
IUA Havacılık Hasar Komitesi’nde Yeni Atamalar

IUA Havacılık Hasar Komitesi’nde Yeni Atamalar

ABONE OL
Haziran 24, 2025 12:56
IUA Havacılık Hasar Komitesi’nde Yeni Atamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
sigorta haber
sigorta haber

Uluslararası Sigortacılık Birliği’nin Yeni Liderleri

Uluslararası Sigortacılık Birliği (IUA), Havacılık Hasar Komitesi‘nde önemli değişiklikler yaparak HDI Global SE‘den James Sutherland‘ı yeni Başkan olarak, AIG‘den Paul Lamport‘u ise yeni Başkan Yardımcısı olarak atadığını duyurdu.

Resim Yükle

James Sutherland, HDI Global SE‘de Hasar Müdürü – Ulaştırma ve MEPC olarak görev yapmaktadır. Beş yılı aşkın bir süredir çalıştığı şirkette daha önce Hasar Müdürü – Havacılık, Uzay ve Denizcilik ile Hasar Müdürü – Havacılık ve Uzay gibi pozisyonlarda bulunmuştur. Sutherland, HDI öncesinde Swiss Re Corporate Solutions‘da altı yılı aşkın süreyle çalışmış ve kariyerinde THB Group, Hayward Aviation, Willis ve Chaucer Syndicates gibi firmalarda da görev almıştır.

Sutherland, IUA‘da, iki yıldır IUA Havacılık Hasarları Komitesi Başkanı olan Sompo‘dan Bill Green‘in yerini alacak.

IUA sözcüsü, “IUA, Londra şirket piyasasını temsil eden ve destekleyen mükemmel çalışmaları için teşekkür eder” şeklinde bir açıklamada bulundu.

İlgili Haber  Jeanmarie Giordano Everest'te Üst Düzey Göreve Terfi Etti

Resim Yükle

Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle   Resim Yükle
Resim Yükle

En az 10 karakter gerekli
Resim Yükle
Resim Yükle
Resim Yükle