Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde Trabzonspor ile Konyaspor’un teknik direktörleri ve kaptanları ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Avrupa kupalarında yer almak istediklerini, finalde güzel bir mücadele beklediklerini ve hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.
Palut, Trabzonspor’un güçlü bir rakip olduğunu, hazırlıklarını tamamladıklarını ve finalin her anında yüksek konsantrasyonla oynamaları gerektiğini ifade etti.
Kendi kariyerine dair değerlendirmesinde, maç sonucunun kendisini değiştirmeyeceğini ancak kupayı kazanmayı çok istediğini belirtti.
Hakem Halil Umut Meler’in adil bir yönetim sergilemesini temenni etti.



Orhan Oluç: “Yatırımlarımızla Hem Şirketimizi Hem de Acentelik Mesleğini Geliştirmeyi Hedefliyoruz”
Togg Temas Noktaları Ağını Genişletiyor
Siemens 2026 Mali Yılı Üçüncü Çeyreğinde Rekor Sipariş, Kâr ve Yükseltilen EPS Beklentisi
Koç Holding 2026 Yılı İlk Yarı Finansal Sonuçlarını Açıkladı
Murat Bilim, ANA Sigorta Satış Grup Müdürü Olarak Atandı
Tasarruf tercihi bölünüyor: Mevduat kısa vadeyi, koruma ürünleri uzun vadeyi tutuyor
Şekerbank 2026 İlk Yarı Finansal Sonuçları
ING Türkiye 2026 Yılının İlk Yarısına İlişkin Konsolide Finansal Sonuçlarını Açıkladı
EY Küresel Siber Güvenlik Araştırması: Yapay Zekâ Destekli Tehditler ve Kurumsal Dayanıklılık
Sigorta Mobil İzmir Bölge Müdürlüğü Faaliyete Başladı
Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.
Yorum Yap