HyperOS 4 Temmuz veya Ağustosta sunulacak
HyperOS 4’ün Temmuz veya Ağustos’ta tanıtılması bekleniyor. Yeni sürümün olası özellikleri ve çıkış takvimi hakkında kısa özet.
Xiaomi, finansal rapor toplantısında yeni HyperOS işletim sisteminin Temmuz ya da Ağustos ayında kullanıma sunulacağını açıkladı. Adı belirtilmese de bunun HyperOS 4 olduğu daha önce birçok kaynakta yer aldı.
HyperOS 4 ile birlikte miclaw yapay zekâ ajanı gelecek. Bu sistem, kullanıcı komutlarıyla birçok işlevi yerine getirecek, arka planda kullanıcıyı tanıyacak ve davranışlara göre kendini güncelleyecek.
Xiaomi yönetimi, yapay zekâ ve miclaw entegrasyonunu şirket için önemli bir adım olarak görüyor. Şirket ayrıca sistem mimarisinin bazı bölümlerini kendi geliştirdiği yerel mimariyle değiştirmeyi planlıyor. Uygulama uyumluluğunu korumak için Android’in yerel servisleri kullanılmaya devam edecek.
Benzer Haberler
Tümü ›
