Gallagher, Stephen Scott‘un başkan olarak atanmasıyla birlikte Orta Doğu ve Afrika (MEA) bölgesinde yeni bir Risk Danışmanlığı uygulaması başlattı. Bu yeni görevinde Scott, Gallagher’ın küresel danışmanlık ve analitik yeteneklerini bölgesel bir ekiple birleştirerek yerel özel çözümler sunmayı hedefliyor.
Scott, MEA bölgesindeki karmaşık risklere yenilikçi çözümler sunma ve riskin tanımlanması, kontrol edilmesi ve azaltılmasının öncelikli olduğu yüksek riskli sektörlerde çalışma konusunda geniş kapsamlı deneyime sahip. Gallagher‘ın yeni oluşturulan Müşteri Hizmetleri ekibinin bir parçası olarak yönetici, MEA’daki tüm uzmanlık sektörlerinde çalışacak.
Stephen Scott, Gallagher’a katılmadan önce, Marsh‘ta Kıdemli Risk Danışmanlığı görevinden sonra en son Mülkiyet Riski Danışmanlığı – MENA Başkanı olarak görev yaptı. Marsh’tan önce dokuz yıl boyunca Essar Oil (UK) Limited‘de çalışan Scott, 2020 yılında şirkete katıldıktan sonra artan sorumluluklarla çeşitli görevlerde bulundu.
OTOMOBİL
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
1 gün önceSİGORTA
3 gün önceSİGORTA
3 gün önceBİLGİ
3 gün önceBİLGİ
3 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
5 gün önce
1
Maury Donnelly & Parr, CyberCube ile Siber Risk Analitiği İş Birliği Yapıyor
28550 kez okundu
2
AXA, Reasürans Piyasasındaki Yumuşamadan Net Fayda Sağlayacak
21096 kez okundu
3
Birleşik Krallık’ta Bankacılığın Dijitalleşmesi ve Artan Siber Tehditler
15996 kez okundu
4
Ekonomik Tedirginlik Küçük İşletmelerin Risk Algısını Etkiliyor
13726 kez okundu
5
HDI Global SE’nin 2025 İlk Çeyrek Performansı
13547 kez okundu
Sigorta Güncel Sigorta Şikayet Güvence Haber Hasar Onarım Insurance News Ajans Sigorta Sigorta Kampanya Sigorta Ajansı Sigorta Sondakika Insurance News