Erkan Yıldırım Samsung Türkiye’de Yeni Görevine Atandı

Erkan Yıldırım, Samsung Türkiye’de yeni görevine atandı. Kariyerinde yeni bir sayfa açan Yıldırım’ın hedefleri neler olacak?

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Erkan Yıldırım Samsung Türkiye’de Yeni Görevine Atandı

Erkan Yıldırım’ın Yeni Görevi

Samsung Electronics Türkiye’de 2015 yılından beri Satış ve Pazarlama alanında çeşitli yönetici pozisyonlarında bulunan Erkan Yıldırım, son olarak e-Ticaret Direktörü olarak görev yapıyordu. Şimdi ise D2C (Doğrudan Tüketiciye) Satış ve Kurumsal Pazarlama Kıdemli Direktörü olarak atanmış bulunuyor.

Yıldırım, yeni görevinde online satış başta olmak üzere çok kanallı satış stratejilerinin geliştirilmesi ve büyütülmesine odaklanacak. Aynı zamanda bu kanallardaki müşteri deneyimlerinin iyileştirilmesi, müşteri veri yönetiminin optimize edilmesi ve kurumsal pazarlama ile iletişim stratejilerinin genişletilmesine liderlik edecek. Ayrıca, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanlarında önemli iş birliklerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak.

Satış ve Pazarlama Konusunda Derin Tecrübe

2005 yılında Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Yıldırım, İngiltere’de Imperial College London’da Pazarlama ve Pazarlama İletişimi Yönetimi eğitimi aldı. Eğitimine 2009-2011 yılları arasında Galatasaray Üniversitesi’nde devam ederek, yüksek lisansını yönetim alanında ‘Ürün Geliştirme Stratejileri’ projesiyle tamamladı.

Kariyerine Next Group PLC’de Kategori Yöneticisi olarak başlayan Yıldırım, birçok büyük şirkette Satış ve Pazarlama alanında liderlik yaptı. 2014 yılında Samsung Electronics Türkiye ailesine katılan Yıldırım, son 10 yıldır farklı pozisyonlarda başarıyla görev aldı.

Reklam 733Reklam 774Reklam 733Reklam 334Reklam 212
İlgili Haber  ARMSTO ve Vefa Kuzu'nun Savunma Sanayiindeki Başarıları

Yorum Yap

Benzer Haberler
Hyundai 2025’te Küresel Büyümesini Hızlandırıyor
Hyundai 2025’te Küresel Büyümesini Hızlandırıyor
Konut Piyasasında Talep Artıyor, Karar Verme Süreci Uzuyor
Konut Piyasasında Talep Artıyor, Karar Verme Süreci Uzuyor
Global Menkul Değerler Değerli Metalleri İnceledi
Global Menkul Değerler Değerli Metalleri İnceledi
İş Bankası 4,6 Trilyon TL Aktif Büyüklüğüyle Türkiye’nin En Büyük Özel Bankası Olmayı Sürdürüyor
İş Bankası 4,6 Trilyon TL Aktif Büyüklüğüyle Türkiye’nin En Büyük Özel Bankası Olmayı Sürdürüyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre Ocak ayında nakit dengesi 246 milyar lira açık verdi
Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre Ocak ayında nakit dengesi 246 milyar lira açık verdi
Borsa günü değer kaybıyla kapattı
Borsa günü değer kaybıyla kapattı
En Güncel ve Doğru Haberler!
Sigorta Haber

Sigortahaber.com, sigorta sektöründeki en güncel haberleri, analizleri ve gelişmeleri tarafsız bir bakış açısıyla sunan bağımsız bir haber platformudur. Sigorta profesyonellerine, acentelere ve sektöre ilgi duyan herkese doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sağlamayı amaçlıyoruz. Sigortacılıktaki yenilikleri, mevzuat değişikliklerini ve sektör trendlerini yakından takip ederek, okuyucularımıza kapsamlı bir bilgi kaynağı sunuyoruz.

2025 Sigorta Haber © Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan Ekonomi ve Finans kategorilerindeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır; herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Sağlık ve Bilgi kategorisinde bulunan içerikler genel olarak yapay zekâ tarafından üretilmiş olup yalnızca bilgilendirme amacı taşır. Herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, burada yer alan bilgileri esas almak yerine en kısa sürede uzman bir doktora başvurmanız önerilir.